KRE vagy BKF? Kommunikáció és média szak.
Figyelt kérdés
Rosszalló megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, köszönöm! Kommunikáció és média szakra szeretnék menni, de nem tudom, melyik iskolát válasszam. Önköltségesre jelentkeztem, tehát a KRE mellett szól az, hogy olcsóbb, de melyik jobb, könnyebb, jobban informált, elismertebb? Valakinek itt van személyes tapasztalata?2012. febr. 29. 21:42
2/4 anonim válasza:
én a Károlira jártam, és nem ajánlom.
3/4 anonim válasza:
Inkább a BKF, a KRE... Hát noname. BKF-nél meg készülj, ott húznak le pénzzel, ahogy tudnak (tapasztalat). Mellékesen muszáj megjegyeznek, nagyjából mindegy, hol csinálod ezt a szakot... =/ De hátha valami tuti gyakhelyet sikerül szerezned magadban, a BKF-nek van mondjuk Karriercentruma, azért hasznosabb.
4/4 anonim válasza:
Egyértelműen a BKF! Szerintem nézz körül a felvételi honlapjukon, ott elég sok hasznos infó van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!