Mi a különbség a Szakképző és a Szakközépiskola között?
Figyelt kérdés
Mivel másabb? Miben különbözik?2012. márc. 18. 14:47
1/5 anonim válasza:
Szakiskolába rossz tanulok járnak .
Sokkal gyengék mint a szakközép és csak szakmát ad ha jól tudom , míg a legtöbb szakközép , szak mellé érettségit is ad.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én a 13-ik kerületi Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium-ba járok nappali tagozatos vagyok és most fogok érettségizni. Itt van közlekedés, gépészet, informatika angol nyelvi előkészítővel, ugyanúgy tanuljuk az összes érettségi tantárgyat és érettségizni is fogunk. Eredetileg az UMSZKI-ba mentem volna, de nem akartam, és ide viszont sok ismerősöm járt. Csak az szakközépiskola, ez meg szakképző, ezért kérdeztem.
2012. márc. 18. 15:36
3/5 A kérdező kommentje:
+ érettségi után még van 2 év OKJ ha maradsz, de elmehetsz fősulira vagy egyetemre is attól még én így tudtam mikor ide beiratkoztam.
2012. márc. 18. 15:59
4/5 anonim válasza:
Szakképzőben nem szokott lenni érettségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!