Felvételi. Szakiskolában szeretnék tanulni a max felvehető létszám 30, ebből 27 gyerek van megjelölve az ideiglenesen én a 26. vagyok, van esélyem bekerülni?
"Azért megyek szakiskolába ,mert ott van olyan szakma amit szeretnék tanulni ...
"
Nem hiszem, hogy meg kéne magyaráznod egy mekdonálctölteléknek, hogy miért szeretnél ott tanulni.
Jajistenem ..
Még ha nem is ideiglenes felvételi jegyzék lenne, akkor is biztos lenne, hogy bekerültél.
Abból a 27-ből a fele legalább kiesik, akár még 10. is lehetsz a végleges listán.
Tömören, egyszerűen: már bekerültél.
Ha szakmunkásba mész többet úgysem gépezhetsz majd, inkább használd ki az időt is szórakozz! Ne ezzel töltsd az időt!
(és igen, arra gondoltam ,hogy a szart se fogsz kapni! hiába dolgozol jobban mint egy tanult ember! a szidó elnyomókkal csak tanulással lehet felvenni a versenyt! járd újra a nyolcadikat, tanulj(!), járj gimnáziumba ÉS KI NE MERJ UTAZNI KÜLFÖLDRE(!!!), kivéve persze tanulni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!