Ideiglenes felvételi lista?!
Figyelt kérdés
Hogyha az ideiglenes felvételi listán nem vagyok fent,az változhat? Úgy értem,hogy mennek el előlem még.(Más suliba vették fel őket) Mert 2 iskolát jelöltem meg,de egyikben sem vagyok benne,ilyenkor a teendő a fellebbezés?
köszönöm
2012. márc. 8. 17:11
1/11 anonim válasza:
Ez nem világos.
A felvétel az változik mert nem mindenkit oda vesznek fel abba suliba.
a fellebbezés akkor van ha lejárt a hatáidp mikorra küldik a papírokat. /ez olyan április vége->május/ ésmind két iskolától azt kaptad /vagy amennyit megjelöltél/, hogy elutasítva.
2/11 A kérdező kommentje:
Szóval más iskolába felvehetik őket?
2012. márc. 8. 17:25
3/11 A kérdező kommentje:
Na,ez hülyeség volt. Úgy értettem h más iskolába felveszik őket,akkor én előrébb jutok gondolom.
2012. márc. 8. 17:25
4/11 anonim válasza:
Én anno ahova jelentkeztem 113. voltam,ez volt az első hely amit beírtam,17 volt a keret a szakon,és utána kaptam a papírt,h felvettek.Valószínűleg mindenki 2. , 3., 4. helyre írta be,és kiestek előlem.Biztos nálad is így lesz. :)
5/11 anonim válasza:
nem, ha nem vagy fent, akkor automatikusan el vagy utastva.
6/11 anonim válasza:
igen, ha nem vagy fennt elutasitottak mert gyenge hozzá az eredményed
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy fent a listán? Mert ha nem akkor már nem vehetnek fel..:/
8/11 A kérdező kommentje:
De,32 embert vesznek fel és 120. vagyok
2012. márc. 9. 19:33
9/11 anonim válasza:
Na akkor lehet esélyed. :) Nekem van olyan ahol azt írják, hogy tavaly 250. hely felett is felvettek. :) Ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!