S. O. S! Felvehetnek?

Figyelt kérdés
Közgazdasági Szakközépiskolát jelöltem,és 97.vagyok a 140-ből.30főt vezsnek fel.Lehet esélyem?Csak 2 sulit jelöltem meg(most már bánom)és ha nem vezsnek fel egyikbe se fellebbezhetek?Vagy beosztanak egy sz*r suliba?S.O.S!Az egyik osztálytársam is így van.... :/ (csak ő ebben a suliban egy másik osztályt jelölt meg és ott hátrébb van)
2012. márc. 7. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tisztelt anyuka. Anno 5-ös átlaggal mentem egy nagyon erős általánosból és nagyon erős közgazdasági szakközépbe. Azóta is tartom az átlagomat. Nem érzem magamat gyenge képességűnek. Bármilyen hihetetlen, itt is vannak kemény követelmények, amiket teljesíteni kell. Rengeteg versenyen voltunk már az iskolámmal és mindig az elsők között voltunk. Érettségi átlagban országos szint felett végzünk. Valamint sokszor egy-egy szakmai tantárgy ezerszer nehezebb. Rengeteg gimnáziumos ismerősöm van, és egyik se tudta tartani az átlagát, sőt, még az érettségijét is elszúrta. Nem eltekintve attól, hogy rengeteg nívósabb gimnázium csak a neve miatt felkapott, miközben az összes csak versenyistálló, ahol a gyerekek estig bent vannak, közben pedig a tanárok a földig tiporják a gyerekek önérzetét. Nem a levegőbe beszélek.
2012. márc. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!