Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elvégezhetem másodszor is...

Elvégezhetem másodszor is ugyanazt az okj képzést?

Figyelt kérdés
Az előzőt néhány éve csináltam meg szakközépben, ingyenes képzés keretében. Azt tudom, hogy ezért már fizetni kell, de amúgy van akadálya a dolognak?
2012. márc. 6. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elvégezheted, cask semmi értelme pénzt kidobni az ablkaon, ha ugyanazt az OKJ-s számú bizonyítványt kapod a végén, mint az ingyenes OKJ-s tanfolyamon.
2012. márc. 6. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, elvégezheted. Bár semmi értelme nincs.
2012. márc. 6. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:
De miért is végeznéd el még egyszer? Nem sok értelme van.
2012. márc. 6. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. De ne mondjatok látatlanban olyat, hogy nincs értelme :) Művészeti képzésről van szó, ahol tökmindegy a tananyag, a tanulás mértéke a tanár tudásától és a diák tanulási sebességétől függ. Nyilván ha újrakezdem, nem az alapoktól teszem, hanem onnan folytatjuk a tanulást, ahol épp tartok. Tehát értelme van. Főleg hogy egyetemre nem tudok menni, mert már van egy diplomám, viszont nincs évi másfél millám a tandíjra. Százezret viszont ki tudok szorítani.

Köszi még egyszer mindenkinek a választ, szép napot nektek!

2012. márc. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!