Elvégezhetem másodszor is ugyanazt az okj képzést?
Figyelt kérdés
Az előzőt néhány éve csináltam meg szakközépben, ingyenes képzés keretében. Azt tudom, hogy ezért már fizetni kell, de amúgy van akadálya a dolognak?2012. márc. 6. 07:36
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy elvégezheted, cask semmi értelme pénzt kidobni az ablkaon, ha ugyanazt az OKJ-s számú bizonyítványt kapod a végén, mint az ingyenes OKJ-s tanfolyamon.
2/4 anonim válasza:
Igen, elvégezheted. Bár semmi értelme nincs.
3/4 anonim válasza:
De miért is végeznéd el még egyszer? Nem sok értelme van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De ne mondjatok látatlanban olyat, hogy nincs értelme :) Művészeti képzésről van szó, ahol tökmindegy a tananyag, a tanulás mértéke a tanár tudásától és a diák tanulási sebességétől függ. Nyilván ha újrakezdem, nem az alapoktól teszem, hanem onnan folytatjuk a tanulást, ahol épp tartok. Tehát értelme van. Főleg hogy egyetemre nem tudok menni, mert már van egy diplomám, viszont nincs évi másfél millám a tandíjra. Százezret viszont ki tudok szorítani.
Köszi még egyszer mindenkinek a választ, szép napot nektek!
2012. márc. 6. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!