Az egyetemi kolikban mindenki magára főz? Hogy oldják meg az étkezést?
Figyelt kérdés
nem tudom elképzelni hogy ez hogy működik.Tudom hogy minden helyen más.Átlagosan.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.:)
2012. márc. 2. 17:03
1/7 anonim válasza:
Az egyetemi kollégium csak szállást ad. Tehát a kajától kezdve, a wc papírig mindent neked kell megoldanod. Vagy főzöl magadra vagy mész étterembe. Esetleg az egyetemhez tartozik menza.
2/7 anonim válasza:
Szintenként van 1 közös konyha rész sütővel,gáztűzhellyel.
3/7 anonim válasza:
Én viszek otthonról sokat, ha meg elfogyott valami kajáldába megyek.
4/7 anonim válasza:
A koli felszereltségétől függ. Nálunk (ME) pl vannak olyan szobák, amik kisebb apartmanok, 2 szobás, 4 ágyas, közös fürdő/WC/konyha ennek a 4 főnek. Van olyan is, ahol folyósonként van egy konyha/étkező. Teljesen változó.
5/7 anonim válasza:
Ja, és a Miskolci Egyetemnek van menzája is, viszonylag barátságos áron
6/7 anonim válasza:
én mindig otthonról hozok kaját. az jó vacsorára, ebédelni meg az egyetemi menzán szoktam. napközbe meg szendvicsek. párszor megpróbáltunk már főzni ezt-azt, de sose sült ki belőle ehető dolog. :-D
7/7 anonim válasza:
Úgy van ahogy írják, te döntöd el mit csinálsz, olyan nem lesz, hogy főznek rád, stb, ha te szeretnél akkor viszont van rá lehetőséged, hogy főzz.
A többség nem szokott, hanem inkább elmegy valami gyorsétterembe...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!