Milyen a budapesti Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium gimi része?
biztos ott van mivel minden suliban ott van..
megjelölted? ha nem de idén akarsz oda menni akkor már késő
Én a Gellért általános iskolai részében vagyok 6.osztályos. hetente 1x megyek tesire a gimibe..Tudnék mesélni.
Szakok, elárulom, nincsenek.Legalábbis én 3 éve ide járok, sosem halottam róluk..
A Mostani 9...Azt hiszem, az egyik osztály of-ja a rajztanárom..Ő pl. jófej..
De a suli elég gyatra..Bénák a csempék, a tornaterem meg nem szimetrikus..A gimisek érdekesen festenek.. Ha kicsit gyengébb sulit akarsz, ami nem szigorú, (mert igazából mindenkinek festett a körme, a haja) jó választás. Van pár gyatra tanár, de az mindenhol van.3 tanárom tanít a gimiben is, ők jók.Az viszont igaz, hogy misére redszeresen megyünk tanítási időben is, és a hittant komolyan veszik.De nincs egy normális nyelvtanár.
Egy 5-ös skálán nagyon gyenge 3 a suli.Én idén el is megyek, felvételiztem 6 osztályosba, mert a Gellértnek az általános része se jobb.
Remélem segítettem.
Ez az iskola hol van?
A tizenegyedik kerületben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!