Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki megbukik egy tárgybó...

Ha valaki megbukik egy tárgyból gimi utolsó évében, mi lesz vele?

Figyelt kérdés

Nem rólam, hanem húgomról van szó, aki idén érettségizik, most 12-es.

Sosem ment neki a matek, de mostanában még annyira sem, tele van egyesekkel, konkrétan bukásra áll.

Ha megbuktatja a tanár, akkor nem is érettségizhet a többi tárgyból sem, és újból kell járnia a 12-et?

Anyuékat azzal riógatja, ha nem sikerül neki, akkor öngyilkos lesz, szóval gondolhatjátok, anyuékat is hogy aggasztja ez a dolog:(

Köszi előre is a választ.

2012. febr. 25. 18:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

2 éve jár matektanárhoz.

Ez az, amikor valaki a város legnehezebb gimijébe megy, aztán mégsem nem bírja.

Én többször is mondtam pedig anyuéknak, neki, hogy mentesse fel magát, jobban járt volna..

2012. febr. 25. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
A többi tárgyból érettségizhet (ha azokból átmegy). Amúgy mér nem jár különtanárhoz?
 13/22 anonim ***** válasza:
szerintem vki massal kerdeztesd meg! nincs vki kozepiskolas a csaladi korbe, vagy az ismerosok kozt?!
 14/22 anonim ***** válasza:
ja most látom h írtad h jár. Akkor nem szóltam semmit :D
2012. febr. 25. 18:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Még nem késő elkezdeni tanulni, tanulj vele, vagy keressetek egy magántanárt, egy egyetemistát, aki tud neki segíteni. Ha most belehúz,még a kettest megkapja.

Én is végig kettes voltam matekból,pedig sokszor külön tanárhoz is jártam, meg iskolai korrepetálásra.A tanárom is azt mondta az érettségire, hogy legalább magoljam az elméleti tételeket,ha ezt megírom és még valamihez írok valamit,mert ott ugye a részpontok is sokat számítanak meglesz a kettes. Kis segítséggel,de 3 lett az érettségim.

Ne arra rendezkedjetek be, hogy mi van ha megbukik, hanem gőzerővel feküdjetek neki, hogy ne bukjon meg!!!!

2012. febr. 25. 18:56
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
diszkalkuláns?
2012. febr. 25. 18:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
haverom nekem így volt. matekból megbukott utolsó év végén. mindenből ugyanúgy érettségizett mint mi, csak nem kapott érettségi bizonyítványt, csak igazolást a letett érettségikről. augusztusban pótvizsgázott, meglett neki (ha nincs meg akkor év ismétlés minden tárgyból) és így októberben érettségizett le matekból.
2012. febr. 26. 00:14
 18/22 anonim ***** válasza:
95%
Lusta vagyok elolvasni a többi válaszolót, h leírták-e már, úgyhogy ha igen, bocsi. Szóval tavaly az egyik osztálytársam 12-ben bukásra állt több tárgyból is, egyik az olyan tantárgy volt, amiből érettségizett is. Úgy oldották meg, hogy a többi tantárgyből úgy írták be az érettségin, mintha előrehozottat csinált volna, ugyebár azért, mert ha nincs a 12. évvége lezárva akkor nem érettségizhetne normálisan, szóval ezért kellett az előrehozott. Azokat meg is csinálta, amiből megbukott, abból meeg gondolom pótvizsgázott a következő évben vagy amikor lehetett, ezt nem tudom pontosan, és akövetkező érettségi időszakban érettségizik
2012. febr. 26. 01:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2012. febr. 26. 09:48
 20/22 anonim ***** válasza:
44%
elég bunkó a tanár, ha most akarja meghúzni! biztos nem akar matematikus lenni a lány, valószínűleg sose használja többet a matekot.
2012. febr. 26. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!