Ha valaki megbukik egy tárgyból gimi utolsó évében, mi lesz vele?
Nem rólam, hanem húgomról van szó, aki idén érettségizik, most 12-es.
Sosem ment neki a matek, de mostanában még annyira sem, tele van egyesekkel, konkrétan bukásra áll.
Ha megbuktatja a tanár, akkor nem is érettségizhet a többi tárgyból sem, és újból kell járnia a 12-et?
Anyuékat azzal riógatja, ha nem sikerül neki, akkor öngyilkos lesz, szóval gondolhatjátok, anyuékat is hogy aggasztja ez a dolog:(
Köszi előre is a választ.
2 éve jár matektanárhoz.
Ez az, amikor valaki a város legnehezebb gimijébe megy, aztán mégsem nem bírja.
Én többször is mondtam pedig anyuéknak, neki, hogy mentesse fel magát, jobban járt volna..
Még nem késő elkezdeni tanulni, tanulj vele, vagy keressetek egy magántanárt, egy egyetemistát, aki tud neki segíteni. Ha most belehúz,még a kettest megkapja.
Én is végig kettes voltam matekból,pedig sokszor külön tanárhoz is jártam, meg iskolai korrepetálásra.A tanárom is azt mondta az érettségire, hogy legalább magoljam az elméleti tételeket,ha ezt megírom és még valamihez írok valamit,mert ott ugye a részpontok is sokat számítanak meglesz a kettes. Kis segítséggel,de 3 lett az érettségim.
Ne arra rendezkedjetek be, hogy mi van ha megbukik, hanem gőzerővel feküdjetek neki, hogy ne bukjon meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!