Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudok csinálni, ha elírtam...

Mit tudok csinálni, ha elírtam két dolgot is a jelentkezési lapomon?

Figyelt kérdés
Ugye emiatt nem kell, h halasszak egy évet?
2012. febr. 24. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
a hitelesító adatlapot kinyomtattad postára adtad már és abban volt a hiba? vagy hogy? amúgy nem baj, nem fogsz évet halasztani. a neved (meg még fontosabb hogy a sorszámod) ott van a rendszerben akkor kész, aaz elírásokat ki lehet javítani. én a helyedben felhívnám őket, most már csak hétfőn tudod de nem baj. megkérdezed mi a teendő. szerintem a javítást úgy tudod megcsinálni h vagy neten javítod ki vagy mégegyszer postára adod. de majd ők megmondják. nyugi
2012. febr. 24. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
márc. 5-ig még lehet küldeni nekik ezt azt
2012. febr. 24. 23:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Pfhúú, köszike :) Am a természet tudományi tantárgy első helyére beírtam a fizikát, de a másodikhoz mit kellett volna?Am én vallásból akarok érettségizni, de nem ezzel fogok tovább menni, (csak azért választottam, mert kellett plusz egyet), de a vallást és az utolsó évvégi jegyét be kellett volna oda írnom?de ez nem is természet tudományi tárgy, de felvin a pontszámító kalkulátoron meg lehetett a hittant választani!szal akkor ez most h is van?
2012. febr. 25. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!