Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Cukrász iskolába jelentkeztem,...

Cukrász iskolába jelentkeztem, de az állatkertekben dolgozók munkáját megirigyeltem. Mármint, hogy gondozásukba vehetik a kis majmokat, kengurúkat, tigriseket. Nem tudom, hogy mit csináljak? Mert már elküldtük a jelentkezési lapot?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is állatkertbe nincs felvétel, csak kihalás alapján, akkor is leginkább protekcióval. Másodszor, a tv-ben mutogatott dolgoknak nemsok köze van a valósághoz. Alapvetően a gondozó reggel bemegy, kikeverei a moslékot -néha szó szerint- megeteti az állatokat, persze rohamtempóban. Aztán takarítás, ketrec javítgatás, anyagmozgatás, újabb kajakeverés stb. Attól függ mit kell csinálni éppen. A kis majom meg kb addig vicces, amíg nem kell 2 óránként beletömködni a kaját.

Az egész állatkertben legkevésbé állatsimogatás zajlik, kemény fizikai munka, fárasztó, időre kell, hóban, sárban, esőben, -20fokban. Na irigyled még?

2012. febr. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!