Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem tudom, hogy cink lesz e...

Apanacsi kérdése:

Nem tudom, hogy cink lesz e belőle ha nagyszüleim és legnagyobb unokatesom megtudja, hogy megbuktam most 10. ben és másodjára járom a tizediket?

Figyelt kérdés

Ugyanis úgy tudják, hogy 11.es vagyok :S

Mert egyszer mamám megkérdezte telefonban és én azt mondtam neki, hogy 11.es vagyok

Szal ha netalán kérdez majd vmit vagy megakarja nézni a füzeteimet netalán akkor lebukhatok, hogy füllentettem :S

2012. febr. 24. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
ó ezen már énis túl vagyok, csak én betegség miatt buktam, aztán nem mentem osztályozóvizsgázni. tépd le a ragtapaszt. mondd el az igazat.
2012. febr. 24. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Füllentettél? Nálam ez már a hazugság kategória, de előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, akkor már jobb, ha te mondod el.
2012. febr. 24. 19:45
 3/9 A kérdező kommentje:

nos a nagyszüleim az az igazság, hogy Tolna megyében laknak mi meg Csongrád megyében szóval nem beszélünk minden nap :)

Nem merem elmondani az a baj :S

2012. febr. 24. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:

másrészt a mindkettő mamám nagyon érdekes

nem mindennapiak az biztos mint a mesékben a jó kedves nagymama aki epertortát készít az unokáinak :)

2012. febr. 24. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
ha meg tudtál bukni, ezt is meg tudod tenni fiam.
2012. febr. 24. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer úgyis kiderül a hazugság, essél túl rajta. Rosszul fog esni neki, ha évek múlva tudják meg, hogy az orruknál fogva vezetted őket, egy családban nem tesz ilyet az ember.
2012. febr. 24. 21:39
 7/9 A kérdező kommentje:
jó csak nehéz elmondani
2012. febr. 24. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
nembaj, sokkal rosszabb lesz, ha rájönnek, hidd el. de ezt majd úgyis megtanulod..
2012. febr. 24. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nehéz, viszont a jó hír az, hogy most sokkal kevésbé nehéz, mint ha még tovább halasztod.

De nekem mindegy, a te családod. Csak éppen vannak dolgok, amiket nem lehet jóvátenni utólag, csak nem megcsinálni lehet, és ilyen a családon belüli hazugság is.

2012. febr. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!