Nem tudom, hogy cink lesz e belőle ha nagyszüleim és legnagyobb unokatesom megtudja, hogy megbuktam most 10. ben és másodjára járom a tizediket?
Ugyanis úgy tudják, hogy 11.es vagyok :S
Mert egyszer mamám megkérdezte telefonban és én azt mondtam neki, hogy 11.es vagyok
Szal ha netalán kérdez majd vmit vagy megakarja nézni a füzeteimet netalán akkor lebukhatok, hogy füllentettem :S
nos a nagyszüleim az az igazság, hogy Tolna megyében laknak mi meg Csongrád megyében szóval nem beszélünk minden nap :)
Nem merem elmondani az a baj :S
másrészt a mindkettő mamám nagyon érdekes
nem mindennapiak az biztos mint a mesékben a jó kedves nagymama aki epertortát készít az unokáinak :)
Persze, hogy nehéz, viszont a jó hír az, hogy most sokkal kevésbé nehéz, mint ha még tovább halasztod.
De nekem mindegy, a te családod. Csak éppen vannak dolgok, amiket nem lehet jóvátenni utólag, csak nem megcsinálni lehet, és ilyen a családon belüli hazugság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!