Madách Imre gimnázium Budapest. Én egy 8. os lány vagyok. Idén (2012) elég nehéz volt az írásbeli, nekem 70 pontos lett, am. Meg 4,6 az átlagom. Szerintetek ezzel felvesznek a Madáchba? És mit kérdeznek a szóbelin KONKRÉTAN?
Figyelt kérdés
A negatív kommenteket hanyagoljátok, lécci !!! És legfőképpen a Madáchosok véleménye érdekelne. De persze mindenki válaszát szívesen fogadom.2012. febr. 22. 09:57
21/32 anonim válasza:
én 81. voltam kezdő németen és FELVETTEK!!!!!!!
(bocsánat hogy idepofátlankodok, de ma tudtam meg és nem bírok magammal xD)
22/32 A kérdező kommentje:
engem meg kezdő franciára vettek fel:)) elvileg osztálytársak leszünk!!:D
2012. máj. 9. 22:29
23/32 anonim válasza:
igen :DD
jössz a 30.-ai ismerkedésre?
24/32 A kérdező kommentje:
most mégszervezkedés van , lehet h bekerülök a haladó németes osztályba, de a gólyafogadót ki nem hagyom!!!!:D Madách<3 am.h is hívnak?
2012. máj. 11. 20:24
26/32 anonim válasza:
most lehet hülyeséget kérdezek de a Madáchnak van hozzátartozó kollégiuma?? mert a madáchba akarnék menni de nem akarok minden reggel sokat utazni. pesti vagyok. de akkor se.
27/32 anonim válasza:
Szerintem nincs kollégium, de hidd el, nem olyan nagy cucc bejárni, járnak emberek dabasról, tápióvalamiről, meg hasonló világvége helyekről is:)
28/32 anonim válasza:
végül felvettek a haladó németes osztályba??
29/32 anonim válasza:
de amúgy franciára hogy juthattál be ha ott több mint 201 pont kellett?bocsi a kérdésért csak én most felvételizek a Madáchba és nagyon érdekel!köszi
30/32 anonim válasza:
szóval franciás vagy:D mit gondolsz a szőkés-feketés melírozott hajú franciatanárról? ti szeretitek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!