Madách Imre gimnázium Budapest. Én egy 8. os lány vagyok. Idén (2012) elég nehéz volt az írásbeli, nekem 70 pontos lett, am. Meg 4,6 az átlagom. Szerintetek ezzel felvesznek a Madáchba? És mit kérdeznek a szóbelin KONKRÉTAN?
Figyelt kérdés
A negatív kommenteket hanyagoljátok, lécci !!! És legfőképpen a Madáchosok véleménye érdekelne. De persze mindenki válaszát szívesen fogadom.2012. febr. 22. 09:57
11/32 A kérdező kommentje:
mégis behívtak ! : DDDDDDD ez az! lécci segítsetek mit kérdeznek az általános szóbelin!!!!
2012. febr. 27. 18:07
12/32 anonim válasza:
az általánoson csak kapsz egy képet, és beszélj róla :D meg kérdezgetnek, olyat, hogy rád illőnek érzed-e a képet. kb. csak annyi az egész, hogy felmérik,mennyire vagy művelt. engem pl.akkor engedtek el, 3perc után, mikor közöltem a kép alapján, hogy melyik ország mikor lépett be az EU-ba. persze nekem a képem is ilyen volt:)) én franciás vagyok, és igen, ide járok,azért tudom:)
(én írtam a hosszút a szóbeliről)
13/32 A kérdező kommentje:
na én pl. szinta csak Mo-t tudom h mikor lépett be az Euba ...
2012. febr. 29. 19:56
14/32 anonim válasza:
csak az jutott eszembe. ha mész,akkor majd az első emeletet szemben nézd meg,tetszeni fog:)
15/32 A kérdező kommentje:
Láttam, nagyon tetszet le is fotóztam:)) és szerintem jól sikerült a szóbeli, a német főleg,és pont egy nő vizsgáztatott akinek ismerem a lányát mert a mi sulinkba jár. remélem h felvesznek, most már nagyon oda szeretnék menni! Azt nem tudod véletlenül h a haladó német nyelvi osztályba sok a túljelentkezés? am. megkérdezhetem a nevedet?
2012. márc. 3. 10:39
16/32 anonim válasza:
haladó nyelvibe szerintem nem akkora, mint a nyekes angolra. De ha megnézed a ponthatárokat-remélem, lementetted,mert már leszedték a honlapról- akkor látszik, hogy melyikre mennyi a túljelentkezés. minél több pont kell,annál nagyobb. ideiglenesen majd ha 40nál előrébb leszel, akkor felvettek szinte biztos,ha első helyen jelölted meg.
17/32 A kérdező kommentje:
ok! te am.hanyadik voltál az ideiglenes rangsoron?? :)
2012. márc. 9. 19:11
18/32 anonim válasza:
14,asszem. végül első lettem a véglegesen:)
19/32 A kérdező kommentje:
basszus! az nagyon jó! nekem max.pontos lett a szóbelim de így is csak a 47.vagyok az ideiglenesen:( mondjuk azt írták tavaly még a 60.is bekerült ebbe az osztályba, de azért félek :S
2012. márc. 11. 09:39
20/32 anonim válasza:
kezdő franciára tuti h felvesznek, nálunk még a 60akárhányadik is bekerült asszem. angolosba talán becsúszol, de a haladó németbe is tuti, mert aki haladó németet megjelöli,az máshol is megjelöli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!