BME vagy OE - mérnök informatikus szak. Ki melyiket ajánlja?
Figyelt kérdés
Hallottam mindkettőről jót is rosszat is, kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.2012. febr. 21. 00:50
1/5 anonim válasza:
OE-ről indult a mérnökinfó. Mindkettő nehéz és szívatós, de ha jól tanulsz akkor az OE-n nagyon sok lóvét kaszálhatsz be.
2/5 anonim válasza:
Én alapjáraton BME párti vagyok, de nagyon sok helyről hallottam, hogy az OE-n sokkal gyakorlatiasabb a képzés, és sok munkáltató ezt előnyben részesíti. Az ismerőseim szerint az OE könnyebb, és több ösztöndíjat kapnak az emberek, de ezt személyesen nem tudom alátámasztani, mivel nem tanultam ott soha.
3/5 anonim válasza:
A BME nagyon elméleti lett, kevés a gyakorlat, sok a matek, több is mint ami kellene. Egyértelmű, hogy az OE!!!
4/5 anonim válasza:
Én is az OE-t ajánlom. A szoctám és a tanulmányi ösztöndíj teteje 1-2 éve 45-45 ezer volt.Tehát ha valaki nagyon rászoruló volt de nagyon jól tanult az 90ezret is hazavihetett havonta......
Az oktatás valóban gyakorlatias és elismert de abban nem vagyok biztos, hogy előnyben részesítik BME-vel szemben viszont a BME-t én is túl elméletinek tartom.
Sokkal többet számít az hogy van e tapasztalatod mint az hogy BME-n vagy OE-n végeztél-e.....
Így ha lesz időd suli mellett dolgozni kicsit szakmában akkor mindenképp tedd meg, akár nyáron is...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, én is az OE-t részesítem előnyben és oda is szeretnék menni!
2012. febr. 23. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!