Hogy lehetek Matek tanár?
Középiskolában..
Teljes őszinteség(és talán szerénységgel) nem vagyok -sajnos- Matek zseni, sőt.. de nagyon szeretem. Szívesen tanulom és boldogan mennék be munkahelyre.
Plusz állítólag 2017-től drasztikusan fog nőni a tanárok fizetése.
Köszönöm.
UI.: Matek mellé felvehetném az Informatikát is akár..
Én is hasonló cipőben járok!
Középsuli alatt végig 5ös voltam, de nekem sincs matekos agyam. Az összefüggéseket, szabályokat megtanulom, az órán begyakorlott példákat a dolgozatban simán megoldom, de sajna ha elém raknak az anyag vétele után 1 évvel egy feladatot, ahol mondjuk az anyagot kell alkalmazni, már kicsit nehezebben megy. Megy, csak fel kell egy kicsit eleveníteni, ismételini, hogy hogy is volt ez? Tehát nem úgy van, hogy ránézek a feladatra és rögtön rávágom, hogy hogyan kell megcsinálni, milyen képleteket kell alkalmazni stb. De mondom, végig 5ös voltam, és én is nagyon szeretem, érdekesnek találom és tanítani szeretném. Szorgalmam nekem is van. Én is matektanárnak jelentkeztem idén az osztatlan képzés keretében (mellé németet). Nehéz lesz, de tényleg sokan mondják, hogy a tanári matek a legkönnyebb, tehát nincs olyan nehéz mint az alk.mat vagy akármi. Remélem te is belevágtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!