Biomérnök, biológus szakot aki jól ismeri, segítene?
ELTE biológián eléggé jó az oktatás, viszont sok tanár tényleg imád szivatni... Meg rengeteget kell tanulni, pl egy gyakorlathoz kell 2 A/4-es könyv ,de akkorák, hogy egyenként is veszélyesek fegyverként :P, Anatómiai prkatikumI-II...
A kémia is nehéz én azzal szívok...
Elég sokan indultunk, de sokan otthagyták és a maradék közül is nagyon kevesen fogják időben elvégezni a bsc-t... Szóval nem egy könnyű szak, de ha van benned elég elhatározás, akkor menni fog.
Köszönöm!
Hát igen, én is tudom már, hogy a biomérnök az lényegében egy vegyészmérnök leszűkített változata...
És a pótfelvételiről mit tudtok? Mert nem tudom sajnos, hogy mennyit fog emelkedni a pont az ELTE-re. De néztem tavalyi pótfelvételit, és ha jól láttam a biológiát nem hirdették meg...
szia
én is bme biomérnök és elte biológia között vaciláltam anno, és a biomérnökit választottam. korrigálnám azt a megállapításodat, hogy a biomérnök a vegyészmérnök leegyszerűsített változata, mert szerintem ez egy nagyon téves megfogalmazás, sőt én inkább fordítva látom a dolgot. Míg nekünk kb teljesen ugyanazt ekll tnaulnunk mint a vegyészeknek, nekik jópár oylan órájuk nincs, vagy nem lesz ami nekünk igen. Gondolok én itt a sok bioszra.nemtudom végül, hogy hova kerültél, de sok sikert a tanulmányaidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!