Mit tudtok a waldorf iskolákról? Sokan azt mondják hogy nem valami jók, sőt. Aki szerint nem jók miért nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 20:30
11/14 anonim válasza:
Én Waldorfba járok és hülyeség, hogy negyedikbe tanulunk írni.... Igaz teljesen más mint az állami sulik, de sokkal hatásosabban tanulunk, igaz nem olyan iramban. Ajánlom mindenkinek!
12/14 anonim válasza:
Mien elszómorító :'( ez a soksok diák akik azthiszik tanulnak ott akik azthiszik jó ott nekik akik elhitték hogy az értelmesek járnak oda noss elkell árulnom a fájdalmas igazságot (énis waldorfba járok és angyon sz@r)Azt az iskolát a túlpörgött hiperaktív gyerekeknek találtálk ki akik nemképesek rendesen tanulni és egyhejben ülni de valami hülye kitalálta hogy miérnte vegyéthetnénk a hiperaktívokat a rendesekkel és kinyílvánítoták rendes iskolának csakhogy ez HAZUGSÁG!!!!!!!!!!!!!!! NEM LEHET OTT TANULNI NEM TANÍTNAK 6.BA MEGYEK NEMTOM A SZORZÓTÁBLÁT NEMTOK HEJESEN ÍRNI A LEGTÖBB TANÁR NAGYONHÜYLE AZ OSZTÁLYTÁRSAKRL ÉS A TÖBBI OSZTÁLYROL NEMIS BESZÉLVE HA NAMTOD A MATEKOT SEMMI GOND MAJD HÁTHA MEGTANULOD MAGADTÓL HA JÖNAZ ÉRETSÉGI SÉ RÁJÖSZSSZ h 4.OTA NEMTANULTÁL SEMMIT de HA TUDSZ OROSZUL MEG FÁTFARAGNI ÉS IMÁTKOZNI MIKOZBEN NEGYEDIKBEN ABC-tTANULSZ TÁNCIKÁLVA AKKOR NAGYONJÓ TANULÓVAGY! :@:@ HÁT MIJEN ISKOlA EZ KÉRDEM ÉN?! (sorry elragadtattam magam de akrois igaz amit mondok)
13/14 anonim válasza:
Ez kissé túlzás, nem gondolod, kedves utolsó?
Én is Waldorfba járok, és szerintem nagyon-nagyon jó suli, igaz, hogy teljesen eltérnek a többi iskolai rendszertől... Akkor miért nem jársz hagyományos suliba? Szerintem ott sokkal rosszabbul járnál,főleg ilyen helyesírással, mint a tied. De Te tudod. :)
14/14 anonim válasza:
00:25
Ne mond már, hogy semmit sem tanulunk, oké?
Lehet, hogy te nem jó Waldorfba jársz, de én attól még járhatok jóba, nem? Nagyon jó felvételit írtam , felvettek kéttannyelvű szakra, imádom a tanáraim és jól kijövök az osztálytársaimmal. Azt is tudnod kell, hogy nem mindenkinek való a Waldorf és abban igazad van, hogy nem mindegyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!