Egy szemorvosnak pontosan milyen iskolát kell végeznie és az mennyi ideig tart? Szlovákiában van olyan iskola ahol ezt lehet tanulni?
Ha tudnátok linkelni iskolákat nagyon örülnék.
Kerestem szlovákiai egyetemeken de sehol sem találtam.
OMG, facepalm, stb.
szted egy orvosnak milyen egyetemet elvégezni? segítek: nem épp a tanárképzőt.
orvosi egyetemet. ahová minden bizonnyal a nálad magasabb intelligenciával rendelkező személyeket veszik fel.
Mielőtt oltogatnál olvasd el rendesen a kérdést.Ugyanis nem azt kérdeztem h tanárképzőbe vagy orvosira kell mennem hanem az iskoláról kérdeztem pontosabb információkat.A hangsúly az iskola végzés módján és helyén van.
Az utolsónak pedig köszönöm.Nem tudod véletlenül hogy melyik egyetemen van ilyen szakirány? Magyarországon is lehet de jobb lenne Szlovákiában.
van ilyen, hogy orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikus szak, ezen belül lehet optometriára szakosodni. Ez van a Semmelweis egyetemen (Budapest), Miskolcon, Pécsett és Debrecenben is.
A szlovák egyetemekről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!