Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy szemorvosnak pontosan...

Egy szemorvosnak pontosan milyen iskolát kell végeznie és az mennyi ideig tart? Szlovákiában van olyan iskola ahol ezt lehet tanulni?

Figyelt kérdés

Ha tudnátok linkelni iskolákat nagyon örülnék.

Kerestem szlovákiai egyetemeken de sehol sem találtam.

2012. febr. 16. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

OMG, facepalm, stb.

szted egy orvosnak milyen egyetemet elvégezni? segítek: nem épp a tanárképzőt.

orvosi egyetemet. ahová minden bizonnyal a nálad magasabb intelligenciával rendelkező személyeket veszik fel.

2012. febr. 16. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Na igen, ket valasztasi lehetoseged van, szemorvos es optometrista. Elobb sima orvosi egyetem, aztan szakosodsz. Utobbi is irhat fel szemuveget, de nem orvos, es nem is korhazban, rendeloben dolgozik, hanem szemeszeti uzletekben. Az csak 4 eves kepzes, optometrista neven fut.
2012. febr. 16. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Mielőtt oltogatnál olvasd el rendesen a kérdést.Ugyanis nem azt kérdeztem h tanárképzőbe vagy orvosira kell mennem hanem az iskoláról kérdeztem pontosabb információkat.A hangsúly az iskola végzés módján és helyén van.

Az utolsónak pedig köszönöm.Nem tudod véletlenül hogy melyik egyetemen van ilyen szakirány? Magyarországon is lehet de jobb lenne Szlovákiában.

2012. febr. 16. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:

van ilyen, hogy orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikus szak, ezen belül lehet optometriára szakosodni. Ez van a Semmelweis egyetemen (Budapest), Miskolcon, Pécsett és Debrecenben is.

A szlovák egyetemekről sajnos nem tudok nyilatkozni.

2012. febr. 16. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. febr. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!