Még van esélyem 4es vagy 5ös érettségit írni?
Figyelt kérdés
Magyar, matek, töri, német és biosz lenne az 5 tantrágy. Mind középszíntű lenne. :) És ha igen akkor hogy tudnék a leghatékonyabban felkészülni? Miket tanuljak nagyon? Előre is köszönöm a válaszokat. :)2012. febr. 15. 20:02
1/5 anonim válasza:
Se a matek, de főleg nem a német jegyed, se fog most eldőlni. Nem tudsz 3 hónap alatt akkor szókincsre szert tenni, ha eddig se voltál vmi jó. Matekból szintén, vagy eddig is jó voltál belőle akkor menni fog, hármassal nem hinném.... Törihez meg a magyarhoz csak segg kell, az sztem menni fog! de biosz....na abból szivatják a népet, de sztem az ia menni fog! Szal csak a matek német a ciki!!! Amúgy hányas vagy belőlük???
2/5 anonim válasza:
Miért akarsz mindegyikből jó jegyet?
Nem lenne egyszerűbb csak arra koncentrálni, ami kell a pontokhoz?
Ha a többire nem nagyon tanulsz, akkor is min. 3-asra meg lehet mindet írni.
3/5 A kérdező kommentje:
Németből és matekból is 4es voltam végig mind a 4 évig. :)Töriből 4es- 5ös. Biosz 4. Magyar 4. Szóval nem vagyok olyan rossz tanuló.
És muszáj ilyen érettségit írnom a tovább tanuláshoz. Csak így lesznek meg a pontjaim és meg majd 2 emelt érettségit szeretnék tenni jövőre. :)
2012. febr. 15. 20:47
5/5 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat. Pl törire és bioszra mit tanuljak nagyon? Mik a fontosabb részek vagy ami az érettségi nagy részét kiteszi?
2012. febr. 16. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!