82 pontos lett a központom és 4.4 az átlagom. Van esélyem, hogy felvegyenek a Gundel Károly Idegenforgalmi szakra?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 12:32
1/9 anonim válasza:
Ez az infó szép és jó, de jobb lenne tudni, hogy a TÖBBI jelentkezőnek mennyi. Mert attól függ leginkább...
2/9 anonim válasza:
szerintem ilyen eredményekkel menj jobb suliba, gimnáziumba, vagy erősebb szakközépbe...de ne menjen első helyre, szerinted legyen ez a b terved:s
3/9 A kérdező kommentje:
de nincs más olyan hely ami érdekel..sokan mondták a Szent Lászlót...de ott nincs idegenforgalom:s
2012. febr. 11. 13:07
4/9 anonim válasza:
de menj a szent lászlóba, a világ legjobb sulija, a tanárok, a közösség...:) hidd el, nem bánod meg!
5/9 A kérdező kommentje:
Jó.....jó de nincs olyan szakja ami érdekel...://
2012. febr. 11. 15:15
6/9 anonim válasza:
Ha ide akarsz menni akkor nyugodtan menj! :)
Nem tudom miért akarnak minél erősebb sulikba küldeni. Hiszen mindenhol ugyanazt az érettségit kapod. Csak gyengébb iskolában még akár jobb is lehet. Mondjuk a Gundel alapból egy jó suli szóval ne habozz. Ha tényleg ide akarsz menni akkor hajrá! ;)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm: D akkor megnyugodtam,hogy nem rossz választás..:D
2012. febr. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!