Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF vagy BKF ( turizmus-vendég...

Coney kérdése:

BGF vagy BKF ( turizmus-vendéglátás szak)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a szak sokak szerint nem ér semmit, de én vendéglátást, turizmust tanultam eddig és megszerettem, és nem tudok olyat mondani ezen kívül, amit szívesen tanulnék. Melyik jobb főiskola?
2012. febr. 12. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyire van sok pénzed? Azt hiszem hogy BKF-en kicsit kevesebb a tandíj
2012. febr. 12. 11:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e tapasztalatod, oda jársz e esetleg? Minden érdekel, mert még nem adtam le a jelentkezést, ma fogom, de megéri a BGF-re többet fizetni?
2012. febr. 12. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerősök tapasztalatai szerint, a BGF a legjobb ezen a vonalon, ha ez a pálya érdekelne én oda adnám be mindenképp.
2012. febr. 12. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelműen a BGF diploma az elismertebb
2012. febr. 12. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én BKF-re szavazok, odajártam, bár nem erre a szakra, de azt el tudom mondani ehhez a szakhoz, hogy nagyon gyakorlatias a képzés, tökjó lehetőségeik vannak a turizmus szakosoknak: Turizmus plusz programsorozat, szállodalátogatások, turizmus műhely, szóval én csak dícsérni tudom, de esetleg kérdezz meg jelenlegi hallgatókat a BKF facebook oldalán: [link]
2012. febr. 13. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!