Turizmus Vendéglátás szakra jelentkezhetek ha nem vagy annyira jó matekból? (3-as vagyok. )
Figyelt kérdés
Jövőre kell jelentkeznem, nagyon érdekelne a turizmus.de a matek az egyik gyengém. Tapasztalatok?? 3as vagyok matematikából.2012. jan. 27. 13:02
2/5 A kérdező kommentje:
ezt még biztosra nem tudom. de mindenképpen Budapesten szeretnék.
2012. jan. 31. 20:14
3/5 anonim válasza:
Mivel a Gazdálkodástudományi Kar-on van, (csak a Corvinust ismerem) 2 félévig van matek. Ha pl. találsz egy olyan csoporttársat, aki segít elmagyarázni, akkor sz. nem lehetetlen.
4/5 anonim válasza:
hát szerintem ha a matek az egyik gyengéd akkor nem túl okos ötlet, statisztika, analízis, gazdasági matek azért nem túl egyszerű
5/5 anonim válasza:
turizmus szakon vagyok. kettes matekos voltam gimiben. rossz döntés volt. makróm volt és közgázmatekom, egyik sem lett meg. mivel folyamatosan erre a kettőre épülnek a tárgyak, rohadt nagy sz@rban vagyok. bár nem lehetetlen. bnőm 3as matekos, és meglett neki mind. hozzáállás kérdése is szerintem,hogy mennyire akarod.
PE-re járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!