Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Msc-re jelentkezhetek e-felvét...

Msc-re jelentkezhetek e-felvételin keresztül?

Figyelt kérdés
Msc-re szeretnék jelentkezni, máshogyan kell eljárnom mint a bsc-re történő jelentkezéskor?
2012. jan. 26. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanúgy jelentkezhetsz e-felvin, én is úgy jelenkezek. Lényegében sokkal egyszerűbb, mivel kevesebb dokumentumot kell feltöltened, mint bsc-re való jelentkezéskor.
2012. jan. 26. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Bsc-t máshol végeztem el mint ahova msc-re jelentkezek. Milyen dokumentumokat csatolsz?

Felvin regisztrálni kell és hogyan tovább??? Köszönöm!!

2012. jan. 27. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Belépsz az E-felvibe, és ott szépen végigvezet mindenen. A dokumentumok csatolásának határideje amúgy is júni valamennyi (mivel sokaknak csak akkor lesz meg az alapszakos diplomája) :) Én csatoltam már a nyelvvizsgáimat, meg az önéletrajzomat. De ez egyetemtől függő, hogy mit kérnek, nézz szét a honlapokon. Az meg nem baj, ha máshová adod be mesterre, elég sokan vannak ezzel így.
2012. jan. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!