Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz a BME KSK...

Mennyire nehéz a BME KSK közlekedésmérnök, most külön vették a járműmérnökit?

Figyelt kérdés
főleg azok válaszára lennék kíváncsi akik oda járnak,jártak. Nem szeretném magam túlvállalni.
2012. febr. 11. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első két félév a vízválasztó, elhivatottnak kell lenned, teljesíthető, de keményen kell dolgozni. 3. félév a legnehezebb, aki idáig eljut nem lesz gondja a hajnalig tartó tervezésekkel. Megvan a romantikája. :)

Mintatantervesek száma:

160 -1.félév-> 55 -2.félév-> 22 -3.félév-> 19 4. félév

Viszont, ha végigcsinálod, nagy tudással ruháznak fel, piacképes diplomád(okleveled)lesz.

2012. febr. 11. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom, h k.va nehéz :DD

1 félévben összeszedtem 12 kreditet 30-ból, többek között matekból húztak meg, amiben az a vicces, hogy korábban (ált isk, gimi) én voltam a helyi 'matekzseni' (sulin belül), matekversenyekre jártam ecetera ecetera :D

külön finomság még a vasúti tanszék, ami híres genyaságáról.

Most van vizsgaidőszak, és hát... vizsgaidő suck. Számomra embertelen mennyiségű amit kérnek, és lehet, hogy különvették a kettőt, de ez őket nem érdekli, 90%ban ugyan azt tanuljuk. Írj PM-et ha érdekel még valami :D

2012. máj. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!