Mit gondoltok, ha százalékban kéne meghatározni, a mechatronikai alapszak hányad rész gépészet, villamosság, infó?
Figyelt kérdés
Mekkora részét képezi egy-egy ágazat? Pl. 60% gépészet 20-20% villamos és infó. Ti hogy gondoljátok?#továbbtanulás #gépészmérnök #villamosmérnök #BSC #mérnök informatika #alapszak #mechatronikai mérnök
2012. febr. 7. 22:25
1/4 Silber válasza:
Villamosságból nagyon sokat kapnak, én inkább 65-35-re tenném. Természetesen sok mechanikát kapnak, PE-n szigorlat is van belőle.
2/4 anonim válasza:
Az alapja a gépészet, erősen vegyítve elektroval, plusz meghintve egy kis infoval. Gépészet 65% elektro 25% info 10% kb, de ez nagyban függ attól is, hogy miben szakosodsz. ui.: Csak, ha valami elvetemült állat vagy akkor vállald be ezt a szakot. Nagyon nehéz egyszerre megérteni és elsajátítani a 3 terület különböző gondolkodás, és problémamegoldó módszerét...
3/4 A kérdező kommentje:
Éppen ezért választottam ezt :) Bár a gépészet áll hozzám a legközelebb, mégis szeretnék több mindenhez érteni, azok is érdekelnek. :) Viszont azért reméltem, hogy magas %-ra teszitek a gépészetet, megnyugtat. :)
2012. febr. 8. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!