Kislányomat felvették a közgazdasági politechnikumba- mit tudtok róla? Jó?
Figyelt kérdés
külföldön dolgoztam 2évig, most jöttem haza, addig az apja nevelte, az egész felvételi folyamatból kimaradtam, de nemszeretném, hogy rossz helyre menyjen.2009. máj. 31. 18:09
1/6 anonim válasza:
A Poli baromi jó suli, hatalmas arcokkal és tanárokkal! Több ismerősöm is pozitív véleménnyel van róla. Egyetlen hátránya, hogy elég drága.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok
Még szeretném hozzátenni, hogy ebben a suliban normális stílust fog felvenni a lányod. Nem lesz csak tanulással foglalkozó "bekockult" lány, viszont nem is lesz belőle tanulatlan suhanc. Tehát ha bírjátok pénzzel, mindenképp jó választás volt.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is jó suli, tényleg tanít is, cak arra kell figyelni ne maradjon el otthonról sokáig mert akkor tuti kocsmázik... de jó hely és nagyon jó csapatokat hoz össze.Jó a közösség. A tanárok tök jó játékokat tudnak ami tanít is (szótárazós), és jó kirándulási lehetőségekkel... csak tényleg az ár húzós. Ha meg végzett és 2es lett akkor is felveszik egyetemre fősulira, mert elég neves suli...
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) mennyi a havi tandíj?
2009. jún. 1. 11:02
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem nem úgy tűnik, hogy olyan kulturált lenne ott a közösség. Én a mellette levő Leöveybe járok és mikor pl. iskolakört futottunk a "jólnevelt" emberkék avval szórakoztak, hogy ordibáltak ki a lányoknak mindenféle trágár szavakat és vízzel locsolták az arra járó embereket..ennyit a társaságról. A Leöveyben ilyet nem csinálnak..meglátszik a nevelésen.
6/6 anonim válasza:
Az utolsóval egyetértek. Megjegyzem, az ÉN OSZTÁLYTÁRSAIM csinálták ezt. Borzasztóan neveletlenek a diákok, ez az én véleményem, mindenki úgy dönt, ahogyan akar.
(Régen jobb iskola volt, megjegyzem.)
U.I.: A diákok 1/3-a el akar menni az iskolából...
Akinek van hozzá képessége, az el is megy, de mivel itt nem a "rendes" tananyag megy, ezért sokkal nehezebb átkerülni máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!