Madách Imre Gimnáziumba van esélyem 69 ponttal bekerülni? (Lent)
Figyelt kérdés
Az idei(2012) felvételim 69 pontos lett, magyar 34, matek 35.(Mivel beletettek olyan feladatot is amit csak most tanulnánk - lásd vektoros - így talán jónak számít?) Van esélyem bekerülni a Madách Gimnáziumba? Az iskolában elért jegyek eredménye a 70-ből 60 pont. Másodiknak jelöltem meg a sulit. Kb. hányadik lennék? 14/L2012. febr. 1. 21:04
11/20 anonim válasza:
Szerintem a Kölcsey is nagyon jó iskola. Azt sem bánnád meg ha odamennél, és esélyed is van.
12/20 anonim válasza:
hát azért kölcseybe annyira nem. madách sokkal jobb iskola, több ismerősöm szerint is.
13/20 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.
A kölcsey jobb helyen van az országos listán.
14/20 anonim válasza:
ezért nem is túl valószínű,h 69 ponttal bejut
15/20 anonim válasza:
Bocs nem tudom melyik szerencsétlen írta h a kölcsey jobb a Madáchnál. Ez nem igaz, A Madách a 51. suli EGÉSZ MAGYARORSZÀGON a kölcsey meg benne sincs legjobb 100ba szal nem tom ki vagy de ne dummáljál. Jah és tavaly a barátnőm 58 pontosat írt TAVALY ami könnyű volt és felvették a Kölcseybe de ennyit erről...
16/20 anonim válasza:
szerintem nagyon jobsuli a Madách. Én is oda akarok menni haladó németre. nekem 68 pontos lett a felvételim és 65 pontot viszek a 70ből szerinted oda felvesznek??
17/20 anonim válasza:
csak úgy mondom az országos átlag 46 pont. ;)
18/20 anonim válasza:
jó de az sem mindegy,hogy a Kölcseybe hova vették fel. Mert egy élsportolóira vagy egy ökológiára ennyi ponttal oké,hogy felveszik, de egy franicára vagy angolra esélye sincs :)
19/20 A kérdező kommentje:
Így utólag írom, bekerültem a Kölcsey-be, francia tagozatra :DD én ennek is nagyon örülök, bár mondjuk nem bántam meg, hogy nem a Madách-ba megyek, de amúgy sem tudtam volna, mert 3 ponttal lecsúsztam a ponthatártól. Anyum beakart menni megkérdezni, hogy azt a 3 pontot valahogy... de én inkább hagytam, szóval ennyi :) Marad a Kölcsey :) Köszönöm a sok tanácsot! :)
2012. ápr. 22. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!