Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol lehet megnézni, hogy...

Hol lehet megnézni, hogy milyen lett a felvételim?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták,hogy már fennt vannak a felvételi eredmények..

Sehol sem találom -.-"

azt tudom,h be kell írnom a kodómat stb.

de nem tudom hova..

Kiskunlacházi szakközépiskola és szakkmunkásképző honlapján semmi sincs a felvételiről

nem frissitették vagy mi?????

2012. jan. 25. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a javítókulcsot tették fel a www.oh.gov.hu oldalra, de senkinek sem rakják fel a saját, egyénileg megírt felvételiért. Egy kijelölt időpontba be kell menni az iskolába, ahol megírtad, és ott oda fogják neked adni, megnézheted, és nálunk még le is lehet fénymásoltatni, ha kéred.
2012. jan. 25. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ott írtam :D:D Lacházi vagy?

Ipariba még ki sincs javítva az összes, mert a magyar sok ideig tart. Jövőhét hétfőn lehet bemenni, és megnézni a felvételi lapodat.

2012. jan. 26. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem lacházi vagyok,de oda fogok járni ha felvesznek.:D

megjelöltem elsőnek a kereskedelmi szakközepet,másodiknak a közgazdaságit,harmadiknak meg a bolti eladót O.o

szval mindenkepp oda fogok jàrni !

2012. jan. 26. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, biztos felvesznek az ipariba :D oda szinte mindenkit felvesznek :D Bejelolhetlek facebook- on??:DDD
2012. jan. 27. 10:04
 5/5 A kérdező kommentje:
ahaa :D
2012. jan. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!