Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemről vizsgán való...

Egyetemről vizsgán való csalásért kirúghatnak egyetemről valakit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért az durva lenne.

De az aláírást pl. megtagadhatják, és akkor nem tudod semmiképpen sem ebben a félévben teljesíteni a tárgyat, jövőre mindenképp újra fel kell venned.

Nyilván egyetemfüggő, hogy milyen módon kezelik ezt.

2012. jan. 24. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Erről az adott intézmény TVSZ-e és belső szabályzata az irányadó,hogy milyen kihágásokat hogyan és mivel büntetnek. Súlyosabb vétség esetén fegyelmivel minden további nélkül elbocsátható vagy az intézményből.

/Enyhébb esetben megrovás v más büntetés,mondjuk aláírás megtagadás v tárgyérvénytelenítés lehetséges,súlyosabb esetben a fenti dolog is esélyes./

2012. jan. 25. 02:10
 3/4 bensdorp ***** válasza:
76%

Nálunk volt egy tárgy, ahol a vizsga kezdetén aláírattak velünk egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul vesszük, hogy ha bárminemű csaláson (segédanyag használata, mások dolgozatának lemásolása, beszélgetés) érnek minket, az nem csupán a vizsga és a tárgy elbukásával jár, hanem az egyetemről való eltanácsolással egyenes ágon.

Az összes többi tárgynál csak megbukott, aki lebukott.

2012. jan. 25. 02:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálunk elvették eddig a vizsgalapot ha észrevették a puskát és odaadták a diáknak h vizslát. De beírták etr-be, hogy nem jelent meg a vizsgán, tehát elbukta a tárgyat, többször nem is mehet. Egyszer tőlem is el akarták venni, de bizonyítéka nem volt, én oda nem adtam, betettem a dogák közé és elrohantam és ötös lett.... ennyi. (Am nem puskáztam, csak a mellettem ülő beszélt, de én nem.)
2012. jan. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!