Egy 17 éves lány aki tölti 4 hónap múlva a 18-at, otthagyhatja a sulit?
Jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok.Egyébként én nem szólok bele,az ő élete,ha ott akarja hagyni,hát tegye...nekem is van érettségim,és szart sem ér.fizikai munkával keresem a kenyeremet ahol a nyelved kidobod.Az érettségi mellett 2 szakmám is van és mégsem jó,mert a szakma mellé mindenhol gyakorlatot várnak el, hát hol a nyavalyába szerezzen az ember gyakorlatot ha nem egy munka helyen?teljesen meg hibbant az összes munka adó,legalább 1 hét betanítási időt adnának de semmi!Érettségivel mehettem volna gyárba minőségi ellenőrnek... de csak 300 forinttal kaptam volna többet mint egy 8 általános végzettséggel rendelkező ember...
Szóval a kérdésre válaszoljatok,de ahogy látom már az első választ adott rá.De ha nem hagyhatja ott,kirugják...tök mind1 Nagyon rossz tanuló,és a tanárok is szemtelenek voltak vele mióta csak oda került,de ez mellékes.Egyébként jó esze volna,nagyon okos,csak egyszerűen leszarja a sulit.Gyönyörű szép lány és nagyon csinos,viszont ez megint nem ide tartozik.ÜDV!
Persze ,nagyon szívesen:
06 (1) 443-5500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!