Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy 17 éves lány aki tölti 4...

Egy 17 éves lány aki tölti 4 hónap múlva a 18-at, otthagyhatja a sulit?

Figyelt kérdés
Ott akarja hagyni barátnőm a sulit,és nem tudja hogy kell e a szülő,mivel kiskorú.De úgy tudom hogy 16 éves korig tanköteles most már egy diák.Segítsetek,hogy is van ez?
2012. jan. 23. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Holvan ilyenkor a gyerek anyukája? apukája? nagymamája? miért egy másik 17 éves csitrivel értekezik? miért nem vigyáz rá senki? miért nem állítja le valaki, hogy hé te, kislányom, tönkreteszed az életed ha még egy vacak érettségid sem lesz meg! kitalálom, zűrös a családja. akkor menjen a gyermekjólétisekhez beszélgetni!
2012. jan. 25. 09:51
 12/19 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok.Egyébként én nem szólok bele,az ő élete,ha ott akarja hagyni,hát tegye...nekem is van érettségim,és szart sem ér.fizikai munkával keresem a kenyeremet ahol a nyelved kidobod.Az érettségi mellett 2 szakmám is van és mégsem jó,mert a szakma mellé mindenhol gyakorlatot várnak el, hát hol a nyavalyába szerezzen az ember gyakorlatot ha nem egy munka helyen?teljesen meg hibbant az összes munka adó,legalább 1 hét betanítási időt adnának de semmi!Érettségivel mehettem volna gyárba minőségi ellenőrnek... de csak 300 forinttal kaptam volna többet mint egy 8 általános végzettséggel rendelkező ember...

Szóval a kérdésre válaszoljatok,de ahogy látom már az első választ adott rá.De ha nem hagyhatja ott,kirugják...tök mind1 Nagyon rossz tanuló,és a tanárok is szemtelenek voltak vele mióta csak oda került,de ez mellékes.Egyébként jó esze volna,nagyon okos,csak egyszerűen leszarja a sulit.Gyönyörű szép lány és nagyon csinos,viszont ez megint nem ide tartozik.ÜDV!

2012. jan. 25. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Megkaphatom a telefonszámát?
2012. jan. 25. 13:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Persze ,nagyon szívesen:

06 (1) 443-5500

2012. jan. 25. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Az ORFK szép név, olyan nőies.
2012. jan. 25. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Statisztika igazolja, hogy a képzettséggel csökken a munkanélküliek száma. Még mindig diplomások között van a legkevesebb munkanélküli. hűha. de ne érettségizzen le, lapátoljon tehénszart.
2012. jan. 25. 17:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Eldeformált emberi megjegyzések kedves utolsó válaszadó.
2012. jan. 25. 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:
eldeformált emberi megjegyzések?:D
2012. jan. 26. 10:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Eldeformált emberi megjegyzések.
2012. jan. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!