Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek milyen lett a központi...

Kinek milyen lett a központi felvételi vizsga?

Figyelt kérdés
Nekem a magyar az jó lett , a matekot egy kicsit elszurtam . :(
2012. jan. 21. 19:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

xy2323, Gratuálálok! Te is egy nagy pofájú k*csög vagy.

Örülünk, hogy jól ment de nem igazán kéne másokat lenézni. És képzeld más nem tanulta. 2. féléves anyag és lehet, hogy ti olyan TK-t hsználtatok amibe benne volt de a többség nem. (Mozaik, 2. féléves anyag.) És gondolom nem lehet senkinek rossz napja? És mi van akkor ha majdnem kitünő valaki és mégis rossz matekból? Véleményed szerint maradjon 8.os? Szerintem te maradjál nyolcadikos és vegyél vissza a pofádból.

2012. jan. 26. 19:03
 22/30 anonim válasza:
Te gyökér a vektoros csak 5 pontos.aki normálisan tanult matekot az simán elérte a 35 pontot.és akkor még keveset mondtam...
2012. jan. 26. 20:37
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

Kedves névtelen!

Sajnos a szövegértéseddel elég nagy gondok vannak,de gondolom összesen lett 50 pont a kettő! A vektoroson és esetleg az utolsó feladaton kivül,mit lehetett elrontani? nekem ne mondja senki,hogy eme 2 feladat miatt irt 10 pontot. Nem ment neked a mértékváltás? A számolás? Nem értetted a réteses feladatot? Mondjuk amilyen nyomoréknak tűnsz,maximum valami szakmunkásba vesznek fel(remélem)

2012. jan. 26. 21:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól van te menjél egy erősiskolába én meg majd megyek szakmunkásba. Tudod az észt nem ebbe mérik. :) Mindenesetre nem értek azzal egyet, hogy mások helyett is fel vagy háborodva a 10 pontjuk miatt. Akkor ők maradjanak 8.ban rendben. Mert hogyne, egy központi akár az egész életed elcseszheti. De legakébb biztos lehetek abban, hogy a tiédet nem cseszi el. Azért kicsit szállj le a magas lórol.
2012. jan. 27. 17:46
 25/30 anonim ***** válasza:
70%
sajnálom,hogy nem érted amit eddig magyaráztam:(
2012. jan. 27. 18:39
 26/30 anonim ***** válasza:
37-es matekot írtam :d a vektort egyébként mi sem tanultuk, azt mondta tanárnő hogy 8. 2. féléves anyag. érdekes.. azt az egyet meg az utolsót nem tudtam és mégis sikerült annyira :D
2012. jan. 30. 15:16
 27/30 anonim válasza:
Nekem 35 pontos lett a matekom:) a magyarom sajna rosszabb :/
2012. jan. 30. 15:40
 28/30 anonim ***** válasza:

Magyar 38 :-)

Matek 27 :-(

Lehetne jobb is. Nem tudom mire lesz elég.

2012. jan. 30. 20:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Na kinek hány pont lett? Nekem matek 28 magyar 36.

Békés megyei átlag:matek 21 magyar 32.

2013. jan. 25. 13:54
 30/30 anonim ***** válasza:
29. újraD: bocsi elnéztem az évszámot:$
2013. jan. 25. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!