Szerintetek melyek azok az ún. büfé szakok, melyeket egy buta mint az Alföld, de kegyetlen szép lány is el tud végezni?
ahhoz képest hogy mennyire el vagy telve attól hogy matek tanár vagy, csodálkoznék ha többet keresnél, mondjuk egy könyvvizsgálónál, vagy adószakértőnél.
mégis az a büfészak, mi?
amúgy matekra is általában azok mennek akik csak a matekhoz értenek. van néhány matek szakos ismerősöm, abból egy autista, egy másik sem képes önálló életre, a harmadik meg nyolcadikban még nem tudta bekötni a cipőfűzőjét.
meg kommunikációs képességeik se nagyon vannak. nem tudom mit kezdenének egy kommunikáció-médián.
Tőlünk is csak azok mennek tanárnak, akik buták voltak, mint az ALFÖLD. Már csak akkor lennél keményebb, ha földrajz-tesi párosításban tolnád. Még akár köztársasági elnök is lehetne belőled.
Amúgy valószínűleg igen erős önértékelési problémáid lehetnek, ha direkt keresed a buta lányokat, akik előtt fel tudsz vágni. Gondolom egy okos, művelt, de ugyanakkor nagyon szép lányt, már bonyolultabb lenne kétvállra fektetni, és ez már meghaladná a képességeidet. Javaslom, hogy vedd fel még a tesit is, mert az agyatlan, de szép lányok, megvesznek az olyan jótestű tanárokért, akik tudják merre van Új-Mexikó.
Szerintem kicsit fárasztó ez a büfészakozás. Nem értem miért kell minden szakot leszólni. Nem mehet mindenki mérnöknek meg orvosnak. Kell közgazdász, óvónő és tanár is.
Baromira nem az határozza meg az intelligenciát meg az okosságot, hogy hova jár vki. Orvosis vagyok, és bizony vannak olyan évfolyamtársaim, akik hülyék mint a föld.
Sőt, magamat sem tartom kifejezetten zseninek azért, mert orvosira járok. Van logikám, gyorsan tanulok, hamar megértem a dolgokat, de vannak dolgok, amikben teljesen tájékozatlan vagyok.
Műveltségi vetélkedőn simán legyőzne a joghallgató barátnőm.
Amúgy szerintem te aztán nem bűvölsz el senkit. Kifejezetten irritáló az írásmódod és a fogalmazásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!