Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyek azok az...

Szerintetek melyek azok az ún. büfé szakok, melyeket egy buta mint az Alföld, de kegyetlen szép lány is el tud végezni?

Figyelt kérdés
Szerintem ilyenek tartoznak ide, mint pl kertészmérnöki fősuli(nem minden mérnöki kemény), óvóképző vagy vendéglátó-turizmus. Mások szerint igazi büfé szak lett és kis túlzással minden 3. lány közgazdász, minden 4. lány meg jogász. fiúkból ezekből kevesebb van. Azt mondják azért atom könnyű végezni, mert csak magolni kell. Van is ilyen lány ismerősöm, aki az egyik legagyatlanabb lány a világon, és 3-assal zárózott jogin Miskolcon. Ami meg nehéz, az pl egy matematika-fizika szakos tanár ahol kell a logika, egy villamosmérnöki vagy egy orvosi. Ezeket nem minden jött ment szép és buta lány tudja simán letudni.
2012. jan. 21. 16:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

ahhoz képest hogy mennyire el vagy telve attól hogy matek tanár vagy, csodálkoznék ha többet keresnél, mondjuk egy könyvvizsgálónál, vagy adószakértőnél.

mégis az a büfészak, mi?

amúgy matekra is általában azok mennek akik csak a matekhoz értenek. van néhány matek szakos ismerősöm, abból egy autista, egy másik sem képes önálló életre, a harmadik meg nyolcadikban még nem tudta bekötni a cipőfűzőjét.

meg kommunikációs képességeik se nagyon vannak. nem tudom mit kezdenének egy kommunikáció-médián.

2012. jan. 21. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát most, hogy a 4000 akárhány helyett csak 250 jogászt vesznek fel, lehet, hogy ez változni fog. Persze még biztos mennek fizetősre is, de akkor is jelentősen javít a színvonalon.
2012. jan. 21. 16:47
 23/31 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom mit kezdnék egy kommunikáció-médián, de azt még annyira se tudom, hogy egy kommunikáció-médiás mit kezdene egy földajz(csomót kellett topográfiai rajzokat szerkeszteni)vagy egy matek szakon. Vélhetően semmit, mert esélye sem lenne elvégezni. Mint ahogy nekem sem lenne sok esélyem egy ének szakon végezni a botfülemmel, kapahangommal és hangszerekhez való nem értésemmel. Ilyen szmszögből nézve, akkor értelmetlen összehasonlítani ezeket, mert mindenkinek más megy.
2012. jan. 21. 16:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Ieeegen, én is erre céloztam.
2012. jan. 21. 16:56
 25/31 anonim ***** válasza:
72%

Tőlünk is csak azok mennek tanárnak, akik buták voltak, mint az ALFÖLD. Már csak akkor lennél keményebb, ha földrajz-tesi párosításban tolnád. Még akár köztársasági elnök is lehetne belőled.

Amúgy valószínűleg igen erős önértékelési problémáid lehetnek, ha direkt keresed a buta lányokat, akik előtt fel tudsz vágni. Gondolom egy okos, művelt, de ugyanakkor nagyon szép lányt, már bonyolultabb lenne kétvállra fektetni, és ez már meghaladná a képességeidet. Javaslom, hogy vedd fel még a tesit is, mert az agyatlan, de szép lányok, megvesznek az olyan jótestű tanárokért, akik tudják merre van Új-Mexikó.

2012. jan. 21. 18:26
 26/31 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem kicsit fárasztó ez a büfészakozás. Nem értem miért kell minden szakot leszólni. Nem mehet mindenki mérnöknek meg orvosnak. Kell közgazdász, óvónő és tanár is.

Baromira nem az határozza meg az intelligenciát meg az okosságot, hogy hova jár vki. Orvosis vagyok, és bizony vannak olyan évfolyamtársaim, akik hülyék mint a föld.

Sőt, magamat sem tartom kifejezetten zseninek azért, mert orvosira járok. Van logikám, gyorsan tanulok, hamar megértem a dolgokat, de vannak dolgok, amikben teljesen tájékozatlan vagyok.

Műveltségi vetélkedőn simán legyőzne a joghallgató barátnőm.

Amúgy szerintem te aztán nem bűvölsz el senkit. Kifejezetten irritáló az írásmódod és a fogalmazásod.

2012. jan. 21. 18:50
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én sem csípem a föciseket. El vannak tellve maguktól, közbe meg alig tanultak vmit. Együtt laktam albiban egy föcissel, aki sosem tanult, mégis jók lettek a zh-i (nem azért mert annyira tudta), miköze nekünk hajtani kellett, mint a güzü, és így se biztos, h meglett az a tárgyad.
2012. jan. 22. 02:06
 28/31 A kérdező kommentje:
A bscben tényleg nem kell sokat tanulni a föciseknek. Nekem is volt 1 évig bsc föcis szobatársam. Tőlem kérdezett mindent, mikor én végeztem(a régi osztatlan 5 évesben végeztem na az kemény volt)a régi rendszerben. Nekik ez csak 3 éves. De így is, már a bscben is az első félévben 83 tanulóból több mint 30 elhasalt, és ha ennek a 30 valahánynak nem sikerül a következő félévben 1-1 másik tárgya, akkor csúszni fog évet, éveket, vagy ott kell hagynia a sulit. Tény, hogy a bsc rendszer egy hulladék, de aki buta és csak oda vették fel, azoknak a nagy része még onnan is ki fog hullani.
2012. jan. 22. 09:03
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt megnézem, ahogy egy hülye elvégzi a kertészmérnökit. Nem tudom, más egyetemeken milyen a képzés, de a BCE-n szoktam látni, hogy miket össze szenvednek a kertészmérnökök, és biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem büfé szak.
2012. jan. 22. 17:47
 30/31 A kérdező kommentje:
Én pl egy kecskeméti kertészmérnökiről beszélek, amit 100 ból 99-en elvégeznek.
2012. jan. 22. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!