Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyek azok az...

Szerintetek melyek azok az ún. büfé szakok, melyeket egy buta mint az Alföld, de kegyetlen szép lány is el tud végezni?

Figyelt kérdés
Szerintem ilyenek tartoznak ide, mint pl kertészmérnöki fősuli(nem minden mérnöki kemény), óvóképző vagy vendéglátó-turizmus. Mások szerint igazi büfé szak lett és kis túlzással minden 3. lány közgazdász, minden 4. lány meg jogász. fiúkból ezekből kevesebb van. Azt mondják azért atom könnyű végezni, mert csak magolni kell. Van is ilyen lány ismerősöm, aki az egyik legagyatlanabb lány a világon, és 3-assal zárózott jogin Miskolcon. Ami meg nehéz, az pl egy matematika-fizika szakos tanár ahol kell a logika, egy villamosmérnöki vagy egy orvosi. Ezeket nem minden jött ment szép és buta lány tudja simán letudni.
2012. jan. 21. 16:19
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Most akkor minden szak büfé? Van ami nem?
2012. jan. 21. 16:34
 12/31 A kérdező kommentje:
Eléggé büfé? Te aztán lehetsz biztos, egy kis 8.os, aki nem tudja mi az. Nem sokan végeztük el, 3/4-e kihullott. Szerintem te is így jártál volna, ha ezt eléggé büfének nevezed.
2012. jan. 21. 16:35
 13/31 anonim ***** válasza:
Azok mentek tőlünk földrajzra, akiket máshova nem vettek fel.
2012. jan. 21. 16:36
 14/31 anonim ***** válasza:
előfordulhat, hogy valaki protekcióval végezzen el egy egyetemet-főiskolát de szerinted ez neki jó? mármint lehet, hogy akkor könnyű volt, de szakember nem lesz belőle... ha csak porfogónak kell a végzettség akkor meg kicsit sok időbe telik...
2012. jan. 21. 16:37
 15/31 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy minden ismerősöm szintén lebüfézi folyton a gazdálkodási és pénzügy-számviteli szakokat. Tényleg csak egy orvosi szak, ami nem büfé manapság. A többi fél gőzzel végezhető.
2012. jan. 21. 16:37
 16/31 A kérdező kommentje:
Az más kérdés, hogy ki ment földrajzra. Valószínűleg azért ment oda, mert ahhoz ért. Az meg megint más kérdés, hogy a mostani bsc képzésben mindenki el tud egy olyat végezni, de a régi képzésben minden évben ezek szakosok legalább fele, vagy háromnegyede kihullott.
2012. jan. 21. 16:39
 17/31 anonim ***** válasza:
96%

"Én szeretem a buta, de szép lányokat. Én földrajz-matematika szakos tanár vagyok, és szeretem logikai tudásommal, képességeimmel elbűvölni egy buta, de magasan végzett de nagyon szép lányt. Ez a vágyam, és művelem is, mikor csak lehetőségem van rá."

Mi van? Az ilyeneket nem nyűgözöd le a tudásoddal, max csak a vaskos pénztárcáddal, meg az audiddal...Ha a tudással akarsz valakit lenyűgözni, akkor keress értelmes lányt, mert azt fogja érdekelni a tudásod.

A másik verzió az, hogy a te tudásod is olyan alacsony szintű, hogy csak a buta szép lányokat van lehetőséged lenyűgözni vele...:P

24/n

18/31 anonim ***** válasza:
95%
Én azért se a jogot, se a közgázt nem mondanám büfészaknak. Én úgy látom, hogy te általánosságban a humán szakokat büfészakozod le, mivel oda gyakorlatilag "nem kell logika". Amivel egyébként szintén nem értek egyet.
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem mondtam én sem annyira büfészaknak a jogi szintet, olyan középszintnek nevezném a mai felsőostatás erőssi skáláján.
2012. jan. 21. 16:44
 20/31 A kérdező kommentje:
felsőoktatás erősségi skáláján.
2012. jan. 21. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!