Titeket nem basz fel?

Figyelt kérdés
Tököm tele van azzal, hogy széttanulom az agyam az egyetemen, más meg 0 tudással, fülhallgatóval puskázással átmegy a vizsgákon és tök alap dolgokat nem tud (mérnöki szak) aztán a végén ugyanolyan diplomát kapunk...
2012. jan. 20. 23:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pontosan kimondtad a választ: más 0 tudással.

Azzal, hogy 0 tudással végzi el az egyetemet, ő semmit nem fog elérni. De te meg tanulsz, és nem azért tanulsz, hogy meglegyen a diplomád, hanem azért, hogy a diplomád mellé legyen tudásod és szakmai felkészültséged. Le kell az ilyeneket szarni.

2012. jan. 21. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Rám ezért jellemző az, hogy az olyan tanárokat szeretem, akinek ha olyanja van, akkor a zsebeket kipakoltatja vizsga előtt, leveteti a fiúk zakóját, lányok blézerét, néha még a zokniba is benéz. :) Telefont, táskát, kabátot nem lehet a sorok közé vinni, ahogy egy üres papíron és tollon kívül semmi mást sem. Az üres papírnak is sokszor végignézi mindkét oldalát, hogy tényleg üres e, szóval lényeg, hogy én, aki tanulni szoktam az ilyen szigort szeretem, mert ebből biztos hogy igazságos eredmény születik. Nem véletlen, hogy ilyen tanároknál egy vizsgán 35 emberből 33 bukik! :)

Egyébként engedékenyebb tanároknál, akik kb tesznek rá, hogy mit csinálnak a diákok csak ne beszélgessenek, simán ki tudnak puskázninálunk is. Nem kell sokat, csak a képleteket, feladat levezetéseket.

2012. jan. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!