Veres Pálné Gimnázium (Budapest) közösség vélemények?
Figyelt kérdés
MINDENT AMIT CSAK HALLOTTATOK!2012. jan. 16. 22:06
1/4 A kérdező kommentje:
vagy aki nem ismeri a tablóképeknél tekerejetek legalulra ott vannak a legújabb képek, aztán a "download original" és aztán még egyszer kattintsatok rá és bejön nagyban
szerintetek milyen arcok vannak ott?
2012. jan. 16. 22:15
2/4 anonim válasza:
Én oda jártam, igaz már 5 éve végeztem, de a közösség nagyon-nagyon jó volt, azóta is összetart. A tanárok már kevésbé.
3/4 anonim válasza:
szerintem nem olyan jó suli..nem írom ide, mióta vagyok vpg-s, de annyi rossz tapasztalatom van a suliban, hogy már kissé belefásultam a dologba. Van néhány jó tanár (mondjuk a tanárok 30-40 százaléka),de sok rossz is. a diákságnak pedig elég furcsa az értékrendje. találhatsz barátokat is, persze ez függ a stílusodtól és ízlésedtől is, de ha valami igazi minőségre vágysz, szerintem másutt keresd, vagy pedig hónapokba fog telni, mire megtalálod itt, vagy szerencse kell hozzá.
4/4 anonim válasza:
Én sem vagyok oda a társaságért. Elég unalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!