Érettségizők, hogy álltok a tételek tanulásával? :
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 14:29
1/10 anonim válasza:
extra rosszul :D
naggyából semmit nem tanultam rájuk és mér csak 4 hetem van
bár írásbeliekre se tanultam semmit és mindenből 3as lett...
2/10 anonim válasza:
Nekem még csak tegnap voltak vége az írásbeli érettséginek, ma összekészítem amiből tanulni fogok.Ne izgulj biztos jól fog sikerülni! Sok sikert! Majd írj hogy sikerült.
3/10 anonim válasza:
Sajnos én is nagyon rosszul állok vele. :( Ráadásul még egy tantárgyból mindig nem adta ki a tanár a tételeket. Eléggé ideges vagyok így, és nem is tudom, hogy mi lesz a vizsgán, mert minél jobban telik az idő, annál jobban stresszelek és elkeseredek egyszerre. Azért minden érettségizőnek sok sikert kívánok!!!
4/10 anonim válasza:
Még semmit sem tanultam, de szerintem még korai. Tavaly volt egy hétre 42 tételem, idén meg 4 hétre 63. Nem vészes szerintem. Sok sikert mindenkinek!
5/10 anonim válasza:
Én régebben érettségiztem nem most, de nekem a szóbelim mindig levitte az írásbeli eredményem. jejeje
Azt is pontozzák, valaki hogyan tud kommunikálni, meg én kémiából mentem legutóbb és azért kaptam 5 pontot, mert mikor kérdeztek valamit egyből a 4jegyű után nyúltam.
6/10 anonim válasza:
Még sehol sem tartok...mondjuk idén csak 3 tárgyból lesz szóbelim (magyar, választott és töri), szóval annyira nem izgulok. Meg szóban mindig is jó voltam, tudom húzni a mondatokat, mint a rétest, úgyhogy csak nem lesz gáz :D
7/10 anonim válasza:
az elején....van vmi jó módszeretek ami inspirál a tanulásra?
8/10 anonim válasza:
Inspirálásnak szánom, ha nekem 2 százalékkal jobb lett volna az érettségim, felvettek volna oda ami az álmom volt, így meg elúszott megint egy évem. Ez jó inspiráláshoz?
hajráhajrá
9/10 anonim válasza:
haladok...ma találtam meg a könyveket
10/10 csiber válasza:
Ja én is haladok, ma nyomtadtam ki a törit XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!