Emelt érettségizők! Hogy ment a szóbeli?
Emelt angol... rendesek voltak, de szar téma volt a vitánál, és mire a képhez értem leblokkoltam, pedig az nem is lett volna olyan nehéz... :/ szal jól elcsesztem.
Októberben újra vizsgázok.
Ó te szegény utolsó. :(
Én attól félek, hogy az anyag 90%-át tudom, de ott az a 10% amit hiába tanulok, nem megy. És ha azt húzom, akkor nagy bukta van. :( Pedig most is épp azokat tanulom (néha kis szünettel, mint most) és egyszerűen nem megy. :(
emelt infó csütörtökön,fél 4-re kellett volna mennem,de ügye fél órával illik ott lenni,be is hívtak rögtön...én lettem volna az utolsó előtti.A teremben voltak 4-en, még mosdóba se engedtek ki,persze ők 6 milliószor kimehettek..aztán végülis egyel előbb kezdtem,mert megengedték,ügye mosdóba is kellett volna mennem...így jöttek ki 5 után..
egyébként a tanárok viszonylag jó fejek voltak,3 nő,segítettek is,amit nem tudtam.
13. tétel, háttértár,mappa,fájlok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!