Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van így esélyem a budapesti...

Van így esélyem a budapesti Szent László Gimnázium-ba?

Figyelt kérdés

Az átlagaim: 5,0/5,0/4,53/ az utolsót még nem tudom, de valószínűleg 4,5 vagy 4,6 lesz.

Nagyon félek a tehetséggondozótól mivel a nyelvtan nem az erősségem.

Azért sem érzem magam túl esélyesnek, mivel csak 15 főt vesznek fel...

2012. jan. 14. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A leírások alapján feltételezem a tömegkommunikációs tagozatot jelölöd majd meg. [én is azt tervezem] Szerintem van esélyed, de az tény, hogy elég nehéz bekerülni. Nekem eddig 4,8-9 körül mozgott az átlagom, most kitűnő. A tehetséggondozó valamivel több tudást igényel, de ha gyakorolsz rá, jobban sikerül majd. :) Nekem pont a humán tárgyak az erősségeim, így annyira nem vagyok kétségbeesve. De én is bizonytalan vagyok, ezért jelölöm meg elsőnek, mert ide tényleg nagyon be szertnék kerülni. A szóbelin úgy tudom, szövegértést/hangos olvasást kérnek és a médiával kapcsolatban kérdeznek.

2012. jan. 14. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod, tényleg tömegkommunikációra szeretnék bekerülni, de kihagytam véletlenül.

Én bejelölöm azért az infó tagozatot is.

Sok sikert!

2012. jan. 14. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is megjelölök utána még két tagozatot, a speciális angolt, és az emelt angolt. Bár ezeknél a szóbelitől tartok. Remélem az írásbeli jól sikerül majd. Neked is sok sikert! :)
2012. jan. 14. 19:32
 4/4 anonim válasza:
Na végül sikerült bejutnod? Vagy hol fogsz továbbtanulni? :)
2012. aug. 25. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!