Fősulis nyílt napra a szülők el szoktak menni? Vagy csak a diákok?
én elmentem 40 évesen (a magaméra)
nagyon fixíroztak a 20 évesek.
gondolom, találgatták, hogy ez a vén hülye akar még tanulni, vagy a 20 éves gyereke helyett jött?
Szerintem nyugodtan menjenek el. Több szem többet lát.
Nekem rossz benyomásom volt a suliról, meggyőztem magamat, aztán rá is fáztam, és végül átmentem másik suliba.
Lehet, hogy a szüleid is tudnak neked segíteni.
az is jó szitu volt, amikor 60 éves anyukám ült be nekem jegyzetelni, mert nem értem rá elmenni, és az elején még senkit nem ismertem.
A tanárnő meg is nézte, hogy bizony, levelezőre idősek is járnak ....
(nagymamám már nem él sajnos)
utolsó: ez milyen suli volt? mit akartál tanulni?
Amúgy értem, ugye elég messze van a suli, olyan városban ahol még sosem jártam, szóval azért is akarnak jönni hogy megtaláljuk egyáltalán hova kell menni,(kocsival mennénk), mert ki tudja vasúttól milyen messze kell sétálni stb. ( mondjuk én nem hiszem el h 18 évesen nem találnám meg magam is, kb. úgy érzem mintha 10 éves lennék :D)
2-re egyedül mentem, a harmadikra apukámmal. Igazából csak az utolsónak volt értelme. :) A legszebb az volt, hogy ő beszélgetett az ott tanuló diákokkal és nem én. :D Nem ciki, sosa szégyelltem a szüleimet. A gólyatáborban is megállított az egyik szervező, hogy apukám azt mondta, hogy figyeljen oda rám. :D Hát mondom, ez kész. :D
Tanácsot adott, meg is fogadtam, és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!