Mit gondultok a Xantus János Idegenforgalmi Középsuliról?
Pls írjatok véleményeket :D Ide fogok járni :DD
Milyenek a Kollégiumai??
Thy :DDD
Egyik jó barátnőm ide járt, de élete legrosszabb döntésének tartja, hogy ide felvételizett.
Ez a suli tele van sznob, budai p*cskkal, akiket az apja pénzel, a legmárkásabb ruhákban járnak, a legmenőbb mobiljaik vannak, minden hétvégén bulizni járnak, délutánonként a Westendben lógnak, szoliznak, stb. A tanulás viszont nagyon durván kemény, sok tanár szivatós.
Rengeteg a kirándulás (külföldre is), sokszor mennek operába is.
Szegény barátnőm csak egy egyszerű, átlagos lány, nem vagyonos családból való (de azért nem is szegény), de halálra cikizték, mert nem volt rajta minden csili-vili, az első két élben mindennap sírva ment haza, nem vicc!
Szóval ha fel vagy rá készülve, hogy sznob, elbutult, apuci pénzén élő plázap*csák közt töltsd a köv. 4-5 évedet, vagy ha esetleg te is ilyen vagy akkor hajrá!
21/L
Én a társaságról nem tudok beszélni, szakmai gyakorlatos óráim voltak itt, mert fősulinkon nem volt szabad vendéglátós gyakorlóhely -.-
Szigor az van, becsöngetéskor már ott áll az igazgató az ajtóban, engem minden egyes héten letámadott, h hát maga meg miért késett? :D
De amúgy szakmailag elég jó :)
Én azt hallottam,hogy itt reggel 07:45-kor kezdődnek az órák.
Ez igaz?
Szerintem meg egy baromság és csak az irigyek mondják,hogy sznob suli..sok a sznob..stb..
Nagyon jó iskola!Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!