Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondultok a Xantus János...

Mit gondultok a Xantus János Idegenforgalmi Középsuliról?

Figyelt kérdés

Pls írjatok véleményeket :D Ide fogok járni :DD

Milyenek a Kollégiumai??

Thy :DDD

2012. jan. 9. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Egyik jó barátnőm ide járt, de élete legrosszabb döntésének tartja, hogy ide felvételizett.

Ez a suli tele van sznob, budai p*cskkal, akiket az apja pénzel, a legmárkásabb ruhákban járnak, a legmenőbb mobiljaik vannak, minden hétvégén bulizni járnak, délutánonként a Westendben lógnak, szoliznak, stb. A tanulás viszont nagyon durván kemény, sok tanár szivatós.

Rengeteg a kirándulás (külföldre is), sokszor mennek operába is.

Szegény barátnőm csak egy egyszerű, átlagos lány, nem vagyonos családból való (de azért nem is szegény), de halálra cikizték, mert nem volt rajta minden csili-vili, az első két élben mindennap sírva ment haza, nem vicc!

Szóval ha fel vagy rá készülve, hogy sznob, elbutult, apuci pénzén élő plázap*csák közt töltsd a köv. 4-5 évedet, vagy ha esetleg te is ilyen vagy akkor hajrá!

21/L

2012. jan. 9. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a társaságról nem tudok beszélni, szakmai gyakorlatos óráim voltak itt, mert fősulinkon nem volt szabad vendéglátós gyakorlóhely -.-

Szigor az van, becsöngetéskor már ott áll az igazgató az ajtóban, engem minden egyes héten letámadott, h hát maga meg miért késett? :D

De amúgy szakmailag elég jó :)

2012. jan. 9. 20:23
 3/9 anonim válasza:
én oda jártam. igaz amit az első kommentelő írt, de azért vannak jófejek. találtam magamnak durva jóarc embereket, akik nem ilyen sznob gyökerek.. a tanárok többségét utáltam mint a szart, kb börtönnek éreztem... 9. nagyon hasznos a nyelv szempontjából, HA jó tanárt kapsz... ha nem akkor szopacstanya.. amúgy meg utólag nézve már szépen látok mindent és szebb kép él bennem, de mikor benne voltam nagyon utáltam.. viszont minden suli szar. ami tényleg hasznos, az a sok nyelv és hogy megtanítanak vakon gyorsgépírni. na az egy nagy fegyver!
2012. jan. 14. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
én végzős vagyok, egyet értek az előttem szólóval
2012. jan. 17. 01:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam,hogy itt reggel 07:45-kor kezdődnek az órák.

Ez igaz?

2012. okt. 16. 01:49
 6/9 anonim válasza:
Igen, az igaz, de az még nem számít késésnek, ha 44-kor esel be:D csak a 45-öst, vagy későbbit írják be :))
2013. nov. 30. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy baromság és csak az irigyek mondják,hogy sznob suli..sok a sznob..stb..

Nagyon jó iskola!Ajánlom!

2013. dec. 2. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor valszeg évfolyam társak vagyunk :)
2014. szept. 19. 23:03
 9/9 xLiliix válasza:
nem szeretem, jovore atiratkozok a korosibe, mert nekem a nyelvtanulas a legfontosabb. a xantusban gyenge a szinvonal
2015. márc. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!