Van itt olyan diák aki a Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnáziumba jár vagy járni fog?
Figyelt kérdés
Ha minden jól megy én ott leszek 9. osztályos és szeretnék minél több emberrel megismerkedni. Megtudni hogy milyen a suli színvonala meg ilyenek :)2012. jan. 8. 23:37
11/15 anonim válasza:
Szia én tizedikes vagyok, és csak a törit, és a matekot rühellem de nagyon.
A többi tanárral jól kijövök. Természet tudományira járok,36 órám van egy héten. Minden nap 0. hétfőn reggel 0. áhítat, és ugyan azt mondja minden alkalommal. Én mindenkit elküldök jó messzire ettől a leprateleptől :DD
12/15 anonim válasza:
egy kalap szar az egész, aki azt mondja hogy erős az hazudik, az egész egy nagy lófasz.
14/15 anonim válasza:
Egyetértek, aki azt mondja, hogy erős, az még nem látott TÉNYLEG erős sulit, de azért nem is olyan gyenge, nem osztogatják ingyen az ötösöket, de nem hajtanak, mint a tatár.
15/15 anonim válasza:
Plusz a tanárok is normálisabbak, mint egy kemény suliba.
Cserébe a diákok sz&rabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!