Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Békéscsabára az Andrássy...

Békéscsabára az Andrássy Gyula Gimnáziumba szeretnék járni, mert. Lentˇ (? )

Figyelt kérdés
Na szóval ott van biológia szak és úgy hallottam, hogy nagyon jó suli. Állatorvosnak szeretnék menni és fontos lenne a biológia, kémia stb.. Anya eleinte beleegyezett de most, hogy már 1 éve oda szeretnék járni (7.-es vagyok) már nem akarja, mert hogy kollégiumba megyek és "elkanászodnék" holott szerintem sokkal normálisabb vagyok, mint némelyik osztálytársam. Ezt úgy értem, hogy nem cigarettázok, vagy kábítószerezek, nem szoktam hazudni, mindig időre hazaérek meg minden, 1 héten maximum 2x ha elmegyek valahova, nem is vagyok nagy igényű.. (ezt úgy értem hogy nem kérek iphone-t, márkás cuccokak, beérem a normálisakkal is) 5ös 4es vagyok ritkán becsúszik pár 3as, és nem értem hogy miért kanászodnék el, hiszen jó tanuló vagyok. Mindenképpen oda szeretnék járni. Anya azt mondta hogy bejárós nem lehetek mert sok az utazás, meg hogy itt nálunk is ugyanezt meg tudom csinálni (itt nincs biológia szak) meg hogy a pontszámok számítanak. Elhiszem hogy nehezebb sokkal az a suli, de megtudom csinálni. A segítségeteket szeretném kérni. :(
2012. jan. 5. 18:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Andrássys lettél végül?:)
2017. júl. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!