Miskolcon az Andrássy Gyula Középiskola jó, nehéz bekerülni, mik a vélemények róla?
Figyelt kérdés
8.-os vagyok nem nagyon tudom ,hogy milyen szakra akarok menni ,de valami autó féleségben akarok ,mármint nem ilyen karosszéria lakatos meg hegesztő:D2010. szept. 9. 17:35
1/3 A kérdező kommentje:
ja és ,hogy mennyi az átlag milyen tantárgyakat néznek főképpen?
2010. szept. 9. 17:39
2/3 anonim válasza:
Én nem ide jártam, de több ismerősöm is ment ide, kb. olyan 4-es átlaggal mehettek oda általánosból. Annyira nem nehéz, én, ha be kellene sorolni a sulit a miskolci középsulik közé, a közép kategóriába tenném. Se nem a legelitebb, se nem a leggázabb. Pont jó hely szerintem. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. szept. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!