Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosira szeretnék menni, de...

Orvosira szeretnék menni, de úgy érzem, hogy sokszor lusta vagyok, és néha elegem van, hogy már megint a könyvek felett kell görnyednem, hogy vegyem rá magam a tanulásra ha belefáradok?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni,és eddig elég jól tanultam ,de most sokat szenvedek nem tudom miért és eléggé izgulok is.
2011. dec. 31. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat en is lusta vagyok, sot en meg baromira rossz tanulo is voltam kozepiskolaban. Aztan felvettek orvosira, ahonnan ki kellett iratkoznom, mert elkoltoztunk a vilag masik felebe (kulfold). Most nem beszelem a nyelvet, es itt is az a cel, hogy felvegyenek:D, egyszeruen ulj le es tudatositsd magadban,hogy mit akarsz. Masoknak meg ne hireszteld hova akarsz menni, en senkinek se mondtam el, mert tudtam, hogy csak epitenek lefele az amugyis keves onbizalmam. Aztan jo nagyot neztek mikor a kettess atlagommal 2 ev ratanulassal 92%-os emelt bioszt es 98%-os emelt kemiat irtam.
2012. jan. 1. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Kettes, na jo nem kettes, talan voltam 3.5 is, de akkor se voltam valami nagy szo, es azert nem tojtam le nagyivben a kozepiskolat, tanultam is, csak nem volt eletcelom, igy nehez volt, most mar konnyu.
2012. jan. 1. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!