Hanyas átlagtól vesznek fel a Művészeti iskolákba Táncra? Nagyon szeretnék oda menni de félek, hogy nem vesznek fel. Jár valaki oda?
Figyelt kérdés
Nyíregyháza Művészeti Középiskola és Kollégiumba szeretnék majd jelentkezni.Lány vagyok nyolcadikos.Tavaly év végén 4,3 volt az átlagom most 4,1 vagy 3,8 lesz attól függ melyik jegyet adják meg a tanárok. 10 éve táncolok. néptánc hiphop modern tánc , mazsorett, jazz balett, "cigánytánc":D mindent végig jártam már . én voltam a csoportban az egyik legjobb.csak most féléve nem táncolok de itthon folyamatosan táncoltam. a tánctól nem félek de viszont a tanulmányi átlagomtól igen. nagyon örülnék ha oda vennének fel valaki nem informált ilyen téren? ha igen akkor kérlek írjatok :))))(L)
egy kétségbeesett 14/L
2011. dec. 27. 02:25
1/1 anonim válasza:
én nyolcadikos vagyok és művészeti suliba akarok menni csak rajzra szerintem ha gimi akkor legyen meg a négy szerinetem a jegyeket nem igazán veszik figyelmbe csak azt hogy hogyan táncszol ahová én megyek ott a táncon nem nézik igazán a jegyeket se a központit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!