Ha BGF-en elvégzek egy FSZ képzést, az számít vmi, vagy csak egy "habi " végzettség és semmire sem megyek majd vele?
*Utolsó mondat javítva:
Ahhoz hogy könyvelő lehess közgáz alapszak után el kell végezned egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot. Ahhoz hogy jelentkezni tudj közgáz diploma kell. Én így tudom.
teljesen rosszul tudod, de azért mondjál még neki baromságokat, hátha elhiszi...
tisztázzuk: a mérlegképes könyvelő nem diplomát ad, hanem OKJ-t
a diploma erősebb, mint az OKJ (te kedvedért: diploma > OKJ)
a mérlegképes feltétele egy szakirányú végzettség - ez lehet akár számviteli szakügyintéző vagy pl. banki szakügyintéző is, ill. pl. ker-marketing alapszakos diploma
nem a psz alapszakot végzettek a fő célcsoportjai a mérlegképes könyvelői tanfolyamoknak
nem javaslom az OKJ elvégzését egyik főiskolán/egyetemen se, tökmindegy, hogy mi az, mert ha felsőoktatási intézményben csinálod az OKJ-t, akkor az viszi az államilag finanszírozott féléveidet, ha középiskolában, az viszont nem (mérlegképest egyébként nem fogsz tudni középiskolában csinálni, legalábbis nem jellemző, főiskolák szoktak indítani, de pl. normál felvételi eljárásban se lehet rá jelentkezni, hanem külön szoktak tanfolyamot indítani /fizetős/ és arra lehet jelentkezni, vizsgadíj kb 40 eFt körül mozog)
Nem értem, hogy hogyan értelmezhetted annyira félre hogy azt hámoztad ki a hsz-emből hogy a tanfolyam diplomát ad....
Végülis igazad van szakirányú képesítés elég a jelentkezéshez.
pl itt is le van írva: [link]
De valljuk be ki alkalmazna jó fizetésért diplomával nem rendelkező könyvelőt? Amikor annyi van belőlük (diplomásokból) hogy egymást érik?
Én is egturon voltam :))
Fitness, wellnes központokba recepciósként, wellnessfürdőkbe, masszázsszalonokba, akárhova. De utazási irodák, vendéglátós helyek közül is bárhova. Szerintem az, hogy milyen speces vagy, semmit nem számít, az maxplusz pont, ha olyan helyre jelentkezel, aminek köze van az egészséghez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!