EMELT szintű kémia érettségire jó ez a terv?
Figyelt kérdés
30%-ot kell összehoznom. Se többet, se kevesebbet. A Mozaikos TK-ből megtanulom a szerves kémia részt és megoldom a hozzá tartozó összes feladatot (FGY). Utána az összes érettségi (emelt) példasort megoldom. Mi erről a véleményetek? Örömmel fogadok minden segítséget, köszi előre is. :)2011. dec. 21. 01:27
11/11 anonim válasza:
Most komolyan ha elvileg megtanulsz mindent és minden feladatsort megcsinálsz akkor elég fogyatékos vagy ha 30at tudsz írni.
Nt én tudtam kb az Irinyi könyvet meg tudtam h kell kiszámolni a dolgokat aztán heló, nem volt egy nagyon bonyolult dolog. Viszont ha 30%-ra pályázol akkor gondolom nem azért mert kémia szakra akarsz menni, hanem valami minimum pontos cuccra.
De amúgy a +pontot tényleg csak valami 40-50től lehet megkapni, ha csak erre pályázol, akkor érdemesebb valami angol v ilyesmi tantárgyat választani, ha a kémia nem előfeltétele az egyetemednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!