Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csokonai Gimnázium, Debrecen....

Csokonai Gimnázium, Debrecen. Tényleg olyan rossz, mint aminek mondják?

Figyelt kérdés

tényleg szivatnak a tanárok? bunkók??

olyanok válaszát várom, akik oda járnak/jártak!

2011. dec. 18. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

nemjártam oda, de mindenhonnan ezt hallom, aki odamegy az csak esze, vagy az elhelyezkedés miatt.

én azt mondom:

Kossuth: tanulók ötöde stréber, de mindenki más segítőkész, bulizós, értelmes, jó fej:)

TÁG: tökéletes, ha nem vesznek fel Kossuthba

Fazekas: csak matek jó de az NAGYON, és esetleg a spanyol

Ady: csakis, de csakis nyelv, a többi semmire nem való, és ott vannak a legjobb csajok :D

2011. dec. 25. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
én oda járok, és ha nem akarod elb*szni a gyerekkorod ne gyere ide:( én tönkretettem az életemet vele:DDD
2012. jan. 20. 10:57
 3/7 anonim válasza:
énis a csokiba járok, és életem legrosszabb döntése volt.
2012. jan. 20. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
miért? o.o
2012. jún. 28. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem életem legjobb döntése volt a Csokonai. Sokat kellett tanulni, de nem azért jár az ember gimnáziumba?
2012. aug. 21. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
én is a Csokonaiba járok. szerintem nem lehet egyik gimnáziumot sem besorolni jó vagy rossz kategóriába. a tanároktól függ, hogy milyen az adott tantárgy, bár nyilván vannak jobb színvonalú/ hírnevű iskolák. a Csokonaiban is vannak szigorú és kevésbé szigorú tanárok is... a diákoktól is függ, hiszen van akinek vannak ambíciói van aki meg csak melegedni jár be... szerintem aki tanulni szeretne az a Csokonaiban és a TÁG-ban is fog tanulni, akit mg alapból nem érdekel az egész, hanem csak a kettesért megy annak meg úgyis mindegy... :D
2015. máj. 19. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és a diákok is teljesen megoszlanak, de szerintem ez mindenhol így van.. bár az igaz, hogy elég sok beképzelt ember van... :/
2015. máj. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!