Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelező szakok hogy működnek?

Levelező szakok hogy működnek?

Figyelt kérdés
Leginkább arra vagyok kíváncsi itt van e lehetőség államilag támogatottra, illetve milyen időközönként kell bejárni?
2011. dec. 15. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nos, az új közoktatási törvényt még nem fogadták el, úgyhogy ez a dolog még módosulhat. Nos, igen, van lehetőség államilag támogatottra. Anyut pl később sorolták át a jó tanulmányi eredménye miatt. Konzultációk havonta vannak. Csütörtök, péntek, szombat. Ezek egy teljes napot igénybe vesznek, és természetesen a tananyagot is tömbösítve kapjátok.
2011. dec. 15. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát nem hetente kell bejárni? Nekem ezt mondták, de akkor nem igazán látnám értelmét a levelezőnek.
2011. dec. 16. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem minden héten heti két napot, de akkor reggeltől estig. És mivel ugyanazt a diplomát kapjuk mint a nappalisok, ugyanazokat a ZH/ vizsga sorokat is kapjuk! Kamu, hogy a levelezősökhöz hozzá vágnák a diplomát! Szóval sokat kell tanulni. Annyi, hogy nincsenek gyakos óráink, ahol kötelezően ott kellene lenni. Ennyi a különbség. Államis lev. szakok is vannak hirdetve, de elég kevés.
2011. dec. 16. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom nincsen, csak anya részéről. Ő mindkét egyetemét levelezőn végezi. Még egyszer sem fordult elő, hogy minden héten lett volna konzultáció. Max 2 hetente.
2011. dec. 17. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem minden hétvégén van/volt. Max. 1 vagy 2 hétvége maradt ki a szorgalmi időszakban. (De az nagyon a maximum)
2011. dec. 18. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Az egyetemtől ahova járni akarok 250 km-re vagyok, havi 1 lenne az ideális.. örülnék ha így lenne.
2011. dec. 19. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak úgy is szervezve levelező szakok, h a konzultációk havonta egy hétig (5 napig)vannak megtartva. Nézz szét, mely egyetemek/ főiskolák szervezik így. Vagy esetleg a távoktatás rendszerű képzéseket is nézegesd meg. Itt félévente kell 1 vagy max. 2 napot bent lenni a felsőoktatási intézményben. Az anyagot postán küldik ki (ha jól tudom) ill. interneten folyik a tanítás.
2011. dec. 19. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Az egész országba 2 olyan egyetem van ahol tudnám tanulni azt amit szeretnék. De megérdeklődöm a mikéntjét, köszi a válaszokat.
2011. dec. 20. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!